O femeie a fost criticată pentru că nu returnează niciodată căruciorul de cumpărături. De ce face acest lucru

O femeie a fost criticată pentru că nu returnează niciodată căruciorul de cumpărături. De ce face acest lucru

O femeie a dezvăluit motivul pentru care niciodată nu returnează căruciorul de cumpărături, după ce a atras un val de critici pe rețelele de socializare. Un videoclip publicat de ea a fost urmărit de peste 11 milioane de persoane, informează Fox News.

Motivul pentru care femeia nu returnează niciodată căruciorul de cumpărături

Chiar dacă a încercat să își apere decizia prin diverse scuze, internauții nu au așteptat prea mult și au criticat-o imediat.

„Nu-mi voi returna coșul de cumpărături și puteți să mă judecați cât vreți. Nu-mi urc cumpărăturile în mașină, nu-mi urc copiii în mașină și apoi îi las în mașină pentru a merge să returnez coșul. Așa că, dacă o să mă privești urât, dispari”, a spus Dr. Leslie Dobson, pe TikTok.

Videoclipul publicat de Leslie Dobson a strâns peste 11 milioane de vizualizări, 387.700 de aprecieri și peste 100.000 de comentarii, chiar dacă nu toate comentariile erau pozitive.

Un alt utilizator al aplicației a scris că există o altă modalitate prin care poți returna căruciorul fără să-ți lași copiii nesupravegheați.

„Mamă cu un copil de 6 ani, 3 ani și 9 luni. Îmi descarc alimentele, returnez căruciorul alături de copii și apoi îi încarc. În același mod în care am ieșit din mașină”, este comentariul publicat de un utilizator.

„Vreau ca femeile să se simtă împuternicite să aibă încredere în intuiția lor dacă se simt nesigure și să ignore judecata. Riscul nu merită, iar viețile noastre sunt prețioase. Am văzut vieți distruse. Sper să nu o faceți niciodată”, este răspunsul lui Leslie Dobson.

După ce le-a transmis urmăritorilor săi că în urmă cu doi ani aproximativ 265 de mașini au fost furate cu copii înăuntru, Dobson a oferit câteva sfaturi despre cum să rămână în siguranță.

„Dacă nu te simți în siguranță, ai încredere în instinctul tău, ai încredere în intuiția ta și ține-te pe tine și familia ta în siguranță”.

Please follow and like us:
Pin Share