Eugen Tomac: Dacă în București se poate, vom reuși și la Iași, și la Constanța, și la Baia Mare, și la Suceava, și în toată România să scăpăm de PSD-ul mare și „PSD-ul mic vopsit în galben” (VIDEO)

Eugen Tomac: Dacă în București se poate, vom reuși și la Iași, și la Constanța, și la Baia Mare, și la Suceava, și în toată România să scăpăm de PSD-ul mare și „PSD-ul mic vopsit în galben” (VIDEO)

Eugen Tomac, liderul PMP, i-a îndemnat pe români să iasă la vot în București și în toată țara ca „să scăpăm de PSD-ul mare și «PSD-ul mic vopsit în galben»”, o aluzie la PNL.

 

Eugen Tomac (PMP): Votați Alianța Dreapta Unită în toată țara!

 

„Mulțumesc, domnule președinte Cătălin Drulă, domnule președinte Ludovic Orban, dragă Nicușor, Clotilde, Radu, oameni care au demonstrat că în București se poate fără PSD! Dacă în București se poate, sigur se poate în toată țara și vom reuși și la Iași, și la Constanța, și la Baia Mare, și la Suceava, și în toată România să scăpăm de PSD-ul mare și «PSD-ul mic vopsit în galben»”, a declarat Eugen Tomac.

„Români, ziua în care ne putem lua țara înapoi se apropie, 9 iunie este despre viitor, 9 iunie poate fi o Românie fără PSD și fără PNL. Este momentul să strângem rândurile. Să nu vă lăsați păcăliți de propaganda cumpărată de PSD și PNL! Este esențial să ieșim la vot. Nu vă risipiți votul în București! Nu vă risipiți votul în niciun sector! Votați Alianța Dreapta Unită în toată țara, pentru că doar așa putem trimite în opoziție „ciuma roșie”!”, a adăugat liderul PMP.

 

Eugen Tomac: Este momentul să le dați o lecție prin participare masivă la vot!

 

„Pe 9 iunie se dă o bătălie între est și vest. Pe 9 iunie se dă o bătălie între dreptate și stagnare, între dreapta și stânga care aduce sărăcie. De aceea, vă invităm pe toți să ieșiți la vot! Să știți că a protesta prin neimplicare este exact ceea ce își doresc Ciolacu și Ciucă, ca românii cinstiți, onești, care plătesc taxe și impozite în această țară, să nu se implice. Este momentul să ieșiți cu toții la vot. Au mărit taxele, au mărit impozitele, au introdus taxa pe boală, au introdus taxa pe soare. Este momentul să le dați o lecție prin participare masivă la vot. Doar așa putem trimite în opoziție, acolo unde le este locul, pe cei din PSD și PNL”, a mai declarat liderul PMP.

Please follow and like us:
Pin Share