Horoscopul dragostei, săptămâna 10 – 16 iunie. Energii care favorizează aventurile și relațiile noi. Trei zodii vor trăi clipe de vis alături de noile cuceriri

Horoscopul dragostei, săptămâna 10 – 16 iunie. Energii care favorizează aventurile și relațiile noi. Trei zodii vor trăi clipe de vis alături de noile cuceriri

Prima zi a săptămânii începe cum nu se putea mai frumos, cu armonie în sfera comunicării, ce se datorează sextilului format între Luna în Leu și Mercur în Gemeni.

Problemele în cuplurile din zodiac încep să apară pe 11 iunie, când pătrarul dintre Marte în Taur și Pluto în Vărsător va crește orgoliul tuturor. În această zi, unii parteneri se vor duela într-o luptă a puterii care nu se va termina bine pentru toată lumea. În ultimele zile ale săptămânii, Luna se va afla în Balanță, iar energiile sale îi vor ajuta pe nativii zodiacului să își echilibreze emoțiile și comportamentul față de jumătățile din cuplu. Horoscopul VERII 2024. Atmosferă încinsă, cu luni pline de pasiune. Trei zodii se vor lăfăi în noroc Venus, planeta iubirii, își va spune cuvântul pe 16 iunie, când va forma un pătrar cu Neptun în Pești. Atunci, vibrațiile cosmice vor crește compasiunea, făcând relațiile să devină mai sudate.Cum stai cu dragostea în săptămâna 10 – 16 iunie, în funcție de semnul zodiacalBerbec

În aceste zile, vei simți o nevoie acută de a ști adevărul despre sentimentele partenerului/ei. Nu lăsa orgoliul să îți pună piedici în iubire, ci alege calea sinceră și directă. Mai bine spui ce ai pe suflet decât să te ascunzi după deget din cauza ambițiilor toxice.

Horoscopul chinezesc al lunii IUNIE 2024. Energiile se încing, odată cu venirea verii. Lună norocoasă pentru 4 zodii 

Taur

Relația ta va trece cu brio toate testele acestei săptămânii. Oricâte încercări v-ar apărea în cale, tu și jumătatea veți ieși învingători din probleme și vă veți ține de mână neîncetat. Astrele vă vor aplauda din înaltul cerului!

Gemeni

Pentru tine, perioada aceasta vine la pachet cu un mic hop: e cazul să mai urci o treaptă a maturizării emoționale. Vei înțelege cât este de important/ă să fii echilibrat/ă într-o relație și cât de mult contează să îți arăți vulnerabilitățile în fața sufletului pereche. Împreună puteți trece peste orice.

Rac

În general, ești o fire empatică și pui accentul pe binele celorlalți. De această dată, te vei concentra pe rezolvarea problemelor interioare și pe vindecarea sufletească. Este o schimbare de care aveai nevoie pentru a-ți pune ordine în plan personal.

Super-puterea dată de astre la nastere, în funcție de zodie. Ce îi face pe nativi să fie speciali

Leu

A venit momentul să spui lucrurilor pe nume și să nu îi mai ascunzi adevărul partenerului/ei. De acum înainte, îi vei comunica toate nemulțumirile tale, fiindcă vrei ca relația voastră să fie bazată pe sinceritate și asumare.

Fecioară 

Ai parte de o săptămână interesantă, în care totul pare să se miște în direcția visată. Ai multe, multe șanse să întâlnești acea persoană specială pe care o aștepți de ceva vreme. Nu rata oportunitatea de a-ți întemeia o familie și minimizează tendința de a despica firul în patru!

Balanță 

Te așteaptă o perioadă intensă, plină de realizări în plan personal. Aceste zile vor fi doar începutul unui vis împlinit, așa că trebuie să te bucuri din plin de orice moment petrecut în compania iubitului/ei. Astrele te încurajează să fii mai ancorat/ă în realitate.

Scorpion

Iubirea pe care o primești în intervalul 10 – 6 iunie te va face să prinzi aripi. Ai grijă să nu te ridici mai sus decât poate să zboare partenerul/a, căci diferența de percepție poate fi nocivă într-un cuplu. Dacă nu luptați împreună pentru a vă dezvolta în același ritm, riscați să luptați unul împotriva celuilalt.

Zodiile care câștigă bani cu carul în luna iunie. Astrele se aliniază în favoarea succesului lor financiar

Săgetător

Alegerile tale în plan amoros pot răni persoana care te place în secret, avertizează astrologii. Va trebui să fii foarte atent/ă la mișcările pe care le faci în aceste zile și să nu lași orgoliul să te țină departe de sufletul de care te simți atras/ă cu adevărat.

Capricorn

În cazul tău, săptămâna 10 – 16 iunie va fi un tărâm al dorințelor împlinite. Tot ce îți propui în plan amoros va deveni realitate dacă încerci să iei decizii înțelepte, care nu îi fac rău persoanei iubite. Empatia va menține vie flacăra relației.

Vărsător

Sufletul tău are nevoie să se implice într-o relație din care are ce învăța. Cu cât dorința este mai mare, cu atât te vei apropia mai tare de împlinirea acestui vis. Important este să nu renunți de la primul obstacol și să continui căutările.

Pești

Știi deja că dragostea este o experiență ce merită trăită din plin. Ei bine, această săptămână te va provoca să descoperi și laturile mai puțin frumoase din parcursul unui cuplu. Dacă formezi o echipă indestructibilă cu jumătatea ta, necazurile nu au cum să vă stingă iubirea!

Horoscopul săptămânii 10 – 16 iunie. Lupte între zodii pentru o poziție sau un câștig. Cine va ieși învingător 

Please follow and like us:
Pin Share