Un bărbat a pus autoritățile din Brăila pe jar după ce a anunțat că vrea să se sinucidă. Polițiștii îl caută de peste 12 ore

Un bărbat a pus autoritățile din Brăila pe jar după ce a anunțat că vrea să se sinucidă. Polițiștii îl caută de peste 12 ore

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea Gemenele, este căutat de mai bine de 12 ore de autoritățile din Brăila.

Un bărbat a pus autoritățile din Brăila pe jar după ce a anunțat că vrea să se sinucidă

Acesta a dispărut fără urmă, de joi seară, după ce, în jurul orei 21.16, a anunțat printr-un apel la 112 că vrea să se sinucidă.

Potrivit reprezentanților ISU Brăila, la scrut timp de la primirea apelului telefonic, forţele de intervenţie din cadrul mai multor instituţi au fost alertate și au pornit în căutarea bărbatului.

Autoritățile spun că bărbatul a fost văzut ultima dată, în jurul orei 23.00, de către doi localnici. Conform sătenilor, bărbatul se deplasa către o pădure de la marginea localităţii Găvani.

”Apelantul este un bărbat în vârstă de 45 ani, a discutat în primă fază cu personalul ISU din dispecerat, după care a închis telefonul. 

Conform informaţiilor primite de la autorităţile locale din Gemenele, acesta locuieşte în localitatea Găvani.

Drept urmare, acţiunile de căutare au fost concentrate în localitatea Găvani.

În jurul orei 23.00 bărbatul a fost observat de către doi localnici în timp ce se deplasa către o pădure de la marginea localităţii Găvani, au transmis reprezentanții ISU Brăila.

Imediat, zona a fost împânzită de echipajele de salvare care au acţionat pentru căutarea şi salvarea acestuia, însă nici urmă de bărbat.

Toată noaptea, mai multe echipaje de pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari, l-au căutat peste tot pe bărbatul de 45 de ani care este de negăsit.

Vineri dimineață, a fost făcut schimbul de efective care continuă căutările bărbatului ce a anunțat că vrea să își încheie socotelile cu viața.

Rudele și prietenii bărbatului de 45 de ani sunt devastate și speră ca acesta să fie găsit teafăr și nevătămat, însă odată cu trecerea orelor șansele ca acesta să fie găsit în viață scad dramatic.

Please follow and like us:
Pin Share