O nouă plecare de la Rapid! A semnat rezilierea contractului și are 4 oferte din străinătate. Exclusiv

O nouă plecare de la Rapid! A semnat rezilierea contractului și are 4 oferte din străinătate. Exclusiv

Rapid continuă să „pluseze” la capitolul plecări. FANATIK a aflat că Alexandru Albu a semnat rezilierea contractului cu Rapid în urmă cu câteva momente. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani nu face parte din planurile lui Neil Lennon pentru sezonul viitor.

O nouă plecare de la Rapid! Alexandru Albu a semnat rezilierea contractului

Alexandru Albu nu mai este jucătorul Rapidului. Ajuns la final de contract, mijlocașul intrat în dizgrația rapidiștilor după escapada de la Iași nu va mai continua și din sezonul viitor în Giulești. FANATIK a aflat că Alexandru Albu a reziliat cu Rapid în cursul zilei de vineri, 7 iunie.

Deși mai avea o lună de contract, Alexandru Albu a fost de acord să semneze rezilierea înțelegerii încă de pe acum. Despărțirea s-a produs de comun acord. Cele două părți au luat această decizie pentru ca mijlocașul să nu mai fie nevoit să se prezinte la reunirea care va avea loc luni, 10 iunie.

Înainte ca Alexandru Albu să semneze rezilierea contractului, Rapid a anunțat oficial alte 3 plecări: Dragoș Grigore, Iulian Cristea și Kevin Soni. De asemenea, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că giuleștenii au bătut palma cu Sparta Praga pentru Ermal Krasniqi.

Alexandru Albu, oferte din 4 țări străine

Deși s-a despărțit de Rapid de puțin timp, Alexandru Albu nu duce lipsă de oferte. Mijlocașul defensiv în vârstă de 30 de ani are nu mai puțin de 4 oferte din 4 țări străine. Fotbalistul cotat la 850.000 de euro este dorit în Cipru, Ungaria, Iran și în liga a doua din Arabia Saudită.

Cert este că, deocamdată, nicio echipă din România nu s-a interesat de serviciile lui Alexandru Albu. Mijlocașul a ajuns prima oară la Rapid în iulie 2021, când a venit sub formă de împrumut de la Concordia Chiajna.

Ulterior, Alexandru Albu a fost transferat definitiv de Rapid în schimbul sumei de 150.000 de euro. În tricoul alb-vișiniu, mijlocașul a adunat 103 meciuri, reușind să marcheze 12 goluri și să ofere 6 pase decisive. Pe lângă Concordia Chiajna și Rapid, Albu a mai evoluat pentru Unirea Urziceni, Academica Clinceni și UTA Arad.

Alexandru Albu, greșeală fatală după Poli Iași – Rapid 3-1

Alexandru Albu a intrat în dizagrația rapidiștilor după escapada de la Iași. Mijlocașul giuleștenilor a mers în club alături de Andrei Borza, după înfrângerea Rapidului, scor 1-3 cu Poli în Copou. În urma acelui episod, Albu a fost amendat cu 10.000 de euro de către club.

În sezonul 2023/2024, Alexandru Albu a adunat 32 de partide în tricoul Rapidului, fără să marcheze vreun gol, dar reușind o pasă decisivă. Mijlocașul care va împlini 31 de ani pe 17 august are o apariție în naționala României.

30 iunie 2024 este data la care expira contractul lui Alexandru Albu la Rapid
850.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Albu, potrivit Transfermarkt.com.

Please follow and like us:
Pin Share