Ce se întâmplă cu Lukaku înainte de EURO 2024. Planurile lui Chelsea pentru adversarul tricolorilor

Ce se întâmplă cu Lukaku înainte de EURO 2024. Planurile lui Chelsea pentru adversarul tricolorilor

Romelu Lukaku va reveni la Chelsea în această vară. Atacantul belgian și-a petrecut sezonul 2023 – 2024 în Serie A, la AS Roma, echipă pentru care a marcat 13 goluri și a oferit trei pase decisive în 32 de meciuri disputate.

Planurile lui Chelsea pentru adversarul tricolorilor

Potrivit presei din afară, se pare că Chelsea nu va mai accepta nicio formă să-l mai împrumute pe Romelu Lukaku din sezonul viitor. Clubul londonez l-a pus pe jucătorul din Belgia pe lista de transferuri pentru a-și mai recupera din cei 97 de milioane de euro pe care le-a plătit în vara anului 2021, când l-au transferat pe atacant de la Inter Milano.

Echipa din Anglia i-a setat deja un preț atacantului. Cotidianele din Marea Britanie relatează că suma de transfer pentru care Lukaku ar fi lăsat să plece se învârte în jurul a 37.000.000 de lire sterline, o sumă care să mai acopere din pierderile financiare cauzate de transferului acestuia în 2021.

AS Roma se pare că ar fi în continuare interesată de serviciile belgianului. Cifrele sale pentru formația din Serie A i-au făcut pe conducătorii clubului din Italia să-l dorească pe atacant și pentru sezonul viitor, dar formația de pe Stadio Olimpico se confruntă cu o problemă majoră.

Aceștia și-ar dori să-i prelungească împrumutul lui Romelu Lukaku din cauza faptului că AS Roma nu are puterea financiară de a suporta un transfer definitiv al belgianului, cel puțin nu deocamdată.

Din păcate pentru echipa din Italia, Chelsea nici nu vrea să audă de un împrumut, iar șansele ca atacantul să revină pe Olimpico sunt foarte mici.

Alte echipe din Serie A sunt interesate de Romelu Lukaku

Echipa lui De Rossi nu este singura formație care este interesată de serviciile lui Romelu Lukaku. Presa din Anglia relatează că atât Napoli, cât și AC Milan și-au arătat dorința de a-l cumpăra pe jucătorul din Belgia.

Cele două echipe văd în Lukaku o soluție care ar putea să le întărească ofensiva, dar și ele se confruntă cu aceleași constrângeri financiare ca și AS Roma.

Un alt aspect destul de complicat cu privire la situația lui Romelu Lukaku este dat de faptul că Chelsea a acceptat vara trecută o ofertă de la clubul Al-Hilal, dar jucătorul belgian nu a vrut să plece în Arabia Saudită.

Refuzul lui Lukaku a reprezentat o oportunitate ratată pentru Chelsea de a recupera o parte din banii investiți în belgian, iar acum caută cu orice preț să-l vândă pe jucător.

Please follow and like us:
Pin Share