Dan Negru, scandal pe Facebook cu Generația de Aur! „Toți l-au uitat! Le-o spun cu reproș”. Răspunsul oficial primit la două zile distanță l-a făcut să râdă pe prezentatorul TV

Dan Negru, scandal pe Facebook cu Generația de Aur! „Toți l-au uitat! Le-o spun cu reproș”. Răspunsul oficial primit la două zile distanță l-a făcut să râdă pe prezentatorul TV

Dan Negru, renumitul prezentator TV, a stârnit un val de reacții după ultima postare a sa în legătură cu Generația de Aur, unde a avut un schimb de replici cu organizatorii. Prima postare a venit pe 4 iunie, însă răspunsul contului oficial de Facebook al Generației de Aur a venit două zile mai târziu.

Dan Negru, scandal pe Facebook cu Generația de Aur! „Toți l-au uitat! Le-o spun cu reproș”. Răspunsul oficial primit la două zile distanță l-a făcut să râdă pe prezentatorul TV

Dan Negru a criticat „neconvocarea” lui Cristian Țopescu la meciul de retragere al faimoasei generații din 1994. Omul de televiziune a cerut ca anumite fragmente din meciurile comentate de Cristian Țopescu să fie redate pe parcursul jocului, în semn de omagiu adus fostului comentator sportiv.

„Toți l-au uitat! Le-o spun cu reproș și celor din Generatia de Aur. Vocea generației lor a fost Cristian Țopescu dar l-au uitat și ei. Am propus ca la meciul de retragere măcar câteva secunde să i se pună vocea lui Țopescu în difuzoarele stadionului! Și nu în pauză sau după meci că el n-a comentat pauzele meciurilor.Goooool Româniaaaaa…Nu s-a putut Ăștia suntem.

Vă mai spun o poveste neștiută a vocii de aur: Eram în TVR în 1998 când Țopescu avea funcția de director adjunct și toată televiziunea îl susținea pentru funcția de director general. Nu doar că nu a fost numit director dar a și fost dat afară din televiziune și în locul lui a fost numit un oarecare. Când noi am întrebat de ce un oarecare a fost pus în locul lui Țopescu ni se răspundea cu gestul clasic românesc: două degete puse pe umăr, în dreptul treselor.
Gooooooool Româniaaaaaaaa…
Atâta s-a putut !”, s-a arătat în postarea lui Dan Negru.

Postarea lui Dan Negru a fost publicată marți, 4 iunie, la o săptămână și jumătate după ce meciul de retragere al Generației de Aur a ajuns la final. Mesajul transmis de omul de televiziune a strâns peste 14.000 de like-uri, aproape 1000 de comentarii și totodată 1900 de distribuiri.

Replici între Generația de Aur și Dan Negru

„Generația de Aur” a oferit un răspuns oficial la două zile după ce „regele audiențelor” a postat „atacul” către cei care s-au ocupat de evenimentul de retragere al generației din 1994.

„Dan Negru, ne pare rău că ai ratat ultimul nostru meci, ieșirea din scenă a Generației de Aur și un record istoric al Arenei Naționale. Un eveniment atât de spectaculos și emoționant a avut un moment special dedicat chiar lui Cristian Țopescu, vocea marilor noastre performanțe de la Mondialul din 1994.

În pauza meciului, zecile de mii de oameni din tribune au fost teleportați în Pasadena din urmă cu 30 de ani prin intermediul acestui show surpriză construit în jurul fragmentelor audio cu vocea marelui Cristian Țopescu.

Pe 25 mai, pe Arena Națională, la meciul nostru de adio, nu s-a auzit doar “Goool Ro-mâ-ni-aaa!!!”, ci și primul 11 din meciul cu Argentina, prezentat cu atât de multă emoție de acea voce inconfundabilă. Trecutul este ultimul lucru pe care l-ar uita Generația de Aur”, a fost răspunsul oferit de „Generația de Aur” la postarea prezentatorului.

Dan Negru a oferit promt un răspuns la comentariul adăugat de „Generația de Aur”, specificând că el nu l-a auzit pe fostul comentator la pauză, prezentatorul folosind și un „emoji” cu o față care râde la răspunsul oferit.

„Topescu n-a comentat în pauze. Eu nu am fost pe stadion ca mulți alții și noi nu l-am auzit pe Topescu în pauză! Noi îl știm pe Topescu comentănd meciul la TV, nu pe stadion. Atunci când a fost exclus de la TV a fost trimis să comenteze pe stadion. Așa a fost și acum? L-am retrogradat din nou de pe TV pe stadion? Tot în pauze, ca atunci ? Altfel, tot respectul pentru fotbalul acelor ani!”, a adăugat „regele audiențelor” la răspunsul oferit de „Generația de Aur”.

Replicile dintre Dan Negru și Generația de Aur

Please follow and like us:
Pin Share