Cum a apărut Oana Roman la nunta lui Pepe cu Yasmine Pascu. După miezul nopții, vedeta s-a schimbat într-o rochie mini

Cum a apărut Oana Roman la nunta lui Pepe cu Yasmine Pascu. După miezul nopții, vedeta s-a schimbat într-o rochie mini

Oana Roman a fost printre cei 200 de invitați de la nunta lui Pepe cu Yasmine Pascu, eveniment care a avut loc ieri, 7 iunie. Vedeta s-a distrat la petrecere până dimineața.

La doi ani de la cununia civilă, Pepe și Yasmine Pascu s-au căsătorit religios ieri. După slujbă, care a avut loc în aer liber, nu în biserică, invitații au început să sosească la petrecerea dintr-o locație exclusivă, de pe lac.

Nenumărate vedete au participat la petrecerea de nuntă a lui Pepe, Mirela Vaida, Lora, Bella Santiago, Nico, Cosmin Natanticu, Liviu Vârciu, Romică Țociu, Nasrin Ameri, Ramona Olaru, Kamara au fost prezenți. Printre aceștia s-a remarcat și Oana Roman, care mereu a declarat că e foarte apropiată de familia lui Pepe.

Oana Roman, în albastru la nunta lui Pepe

La eveniment, vedeta a apărut într-o rochie albastră, în partea de jos mai lungă într-o parte și mai scurtă în cealaltă parte. Oana Roman s-a pregătit intens pentru această apariție, a fost la salonul lui Laurent Tourette și s-a coafat, iar apoi a mers la machiaj.

La eveniment a făcut și nenumărate poze, pe care apoi le-a distribuit pe rețelele de socializare. S-a fotografiat alături de Pepe și mireasa Yasmine, apoi alături de cântăreața Nico. S-a și filmat pe ringul de dans, unde s-a distrat până dimineața.

Cu toate că s-a despărțit de Marius Elisei și nu are un nou iubit, Oana Roman nu a mers singură la nunta lui Pepe, Isabela, fiica ei a însoțit-o.

Spre surprinderea tuturor, la fel ca mireasa, care și-a schimbat rochia, la fel a procedat și Oana Roman. Spre dimineață, vedeta a îmbrăcat o rochie mini, strălucitoare, la care a asortat sandale negre.

Petrecerea atipică de nuntă dată de Pepe

Evenimentul de ieri a început chiar la locația unde a avut loc petrecerea, pe malul lacului, lângă piscină, și nu la biserică, cum mulți s-ar fi așteptat. Slujba religioasă a fost oficiată de mai mulți preoți în aer liber, într-un decor de poveste, cu multe flori albe. Mireasa a fost în centrul atenției, Yasmine Pascu a purtat o rochie lungă, cu crăpătură adâncă pe picior și decorată cu mulți trandafiri albi. În privința părului și a machiajului, soția lui Pepe s-a lăsat pe mâna specialiștilor, care au transformat-o în Kim Kardashian.

„Doamne! Zici că e Kim Kardashian”, au comentat fanii pe Instagram, când au văzut-o. În ceea ce îl privește pe artistul Pepe, el a îmbrăcat un costum alb, aceeași nuanță cu rochia soției lui. În piept a avut o floare, după cum e obiceiul, iar în picioare a purtat pantofi Prada de peste 1.000 de euro. Alături, cei doi l-au avut pe băiețelul lor, pe Pepe jr., care a împlinit ieri doi ani. Totodată, și fiicele lui au fost prezente, Rosa și Maria au purtat rochii albe, de prințese.

După ce slujba religioasă s-a încheiat, cei peste 200 de invitați au ajuns la petrecere. Mesele au fost decorate cu mulți trandafiri albi, meniul fiind unul special ales, au servit și sushi. Seara s-a lăsat, iar Pepe și Yasmine Pascu au deschis ringul cu un dans atipic. Dansul mirilor nu a fost un vals, ei s-au distrat pe o melodie arăbească.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share