Tot județu-i fruntea. Fiecare cu ”alesul” lui

RMAG news

Update. Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, candidat pentru un al doilea mandat, a declarat duminică dimineaţa, la ieşirea din secţia de votare de la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu”, că a votat „pentru oameni competenţi” şi „pentru reprezentarea cu demnitate a României în Parlamentul European”.

„Am votat pentru oameni competenţi, care au probat că au capacitatea să realizeze proiecte europene importante, să creeze condiţii pentru dezvoltare, condiţii mai bune pentru oameni. Suntem optimişti şi sper că un număr cât mai mare de bihoreni vor participa la vot, în aşa fel încât votul să reflecte cu adevărat opţiunile comunităţii noastre”, a afirmat Bolojan.

În ce priveşte alegerile europarlamentare, el a menţionat că a dat vot „pentru reprezentarea cu demnitate a României, pentru familiile europene importante”.

Liderul PNL Bihor, Ilie Bolojan, este unul din cei şapte candidaţi la preşedinţia CJ care s-au înscris în competiţia electorală.

Candidatul Alianţei electorale PSD – PNL, liberalul Nicolae Robu, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru ca Timişoara să redevină un oraş prosper şi sigur.

Am votat pentru o şansă, pentru ca Timişoara să fie din nou ce a fost şi chiar mai mult decât atât, adică oraşul florilor, oraşul cel mai dinamic din România, oraşul sigur, în care se trăieşte frumos, cu evenimente culturale elevate şi, în general, cu un puls sănătos. Este foarte important ca în democraţie ceea ce rezultă în urma alegerilor să reflecte cu adevărat punctele de vedere şi opţiunile cetăţenilor. Dacă se prezintă foarte puţini, evident că relevanţa segmentului de votanţi pentru fiecare candidat, respectiv partid, grupare de partide este mai mică”, a afirmat Nicolae Robu.

Nicolae Robu candidează din nou la funcţia de primar al municipiului Timişoara.

The post Tot județu-i fruntea. Fiecare cu ”alesul” lui appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share