Cât costă cel mai scump iPhone din istorie, placat cu aur de 18 karate și 570 de diamante

Cât costă cel mai scump iPhone din istorie, placat cu aur de 18 karate și 570 de diamante

Brandul rusesc de lux Caviar, cunoscut pentru realizarea unor versiuni personalizate de top ale smartphone-urilor emblematice, a prezentat cel mai nou model de iPhone, 15 Pro Max. Placat cu aur alb de 18 karate și încrustat cu diamante, modelul costă 572.790 de dolari, potrivit site-ul companiei.

Numit Diamond Snowflake, modelul a fost creat în parteneriat cu renumitul brand britanic de bijuterii Graff.

Caviar a împodobit acest smartphone cu o „zăpadă” de diamante. „Toată strălucirea iernii înghețate este concentrată în cel mai scump iPhone din lume”, explică realizatorii modelului personalizat, citați de Infobae.

O reducere de 15% este disponibilă la plata cu criptomonede.

Pentru a asigura autenticitatea, Caviar include un certificat Graff cu fiecare telefon, prezentat într-o cutie-cadou de lux. Acest certificat garantează că diamantele și pandantivul Graff original au fost folosite la realizarea iPhone 15 Pro Max (cu o capacitate de stocare de 256 GB).

Diamond Snowflake nu vine cu nimic în plus din punct de vedere tehnic, față de un iPhone cumpărat de la un magazin normal. Însă există clienți bogați care își doresc ca smartphone-ul lor să fie personalizat în mod unic.

Modelul tradițional al iPhone 15 Pro Max costă în jur de 1.800 de dolari, cu plan de finanțare.

De-a lungul anilor, Caviar a creat cele mai scumpe telefoane din lume, de la iPhone 7 placat cu aur, cu tematică ortodoxă, până la Tyrannophone – un iPhone 13 Pro cu un dinte de la un Tiranozaurus Rex încorporat în el.

Foto: caviar.global

Please follow and like us:
Pin Share