Firea a găsit vinovații

RMAG news

Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, i-a reproșat lui Sebastian Burduja, contracandidatul de la PNL, dar colegul ei în coaliția de guvernare, că în loc să prezinte un program pentru București și să-l critice pe Nicușor Dan, a criticat-o pe ea.

Potrivit exit-poll-ului de la finalul zilei de vot, Dan a câștigat detașat alegerile, cu 44%. Firea a fost pe locul 2, cu 25%, iar Burduja a luat 10%.

„Am să-i reproșez candidatului PNL la Primăria Capitalei care, în loc să prezinte un program pentru Capitală și să comunice critic față de neajunsurile actualului primar, de dimineața până seara avea o problemă doar cu mine, care eram colega lui din coaliție și nu acest lucru se stabilise la nivelul președinților (de partide). Dar în viață totul se decontează… Nu cred că rămân lucrurile așa”, a declarat Gabriela Firea.

Aceasta a precizat apoi că situația va trebui analizată în coaliție.

Întrebată dacă un loc la europarlamentare e un premiu de consolare, Firea a răspuns: „E o onoare, în primul rând. Dacă voi ajunge acolo voi lupta tot pentru București, pentru a atrage în continuare fonduri europene”.

The post Firea a găsit vinovații appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share