Biletul zilei la pariuri, luni, 10 iunie 2024. Câștig de 504 lei cu fotbal

Biletul zilei la pariuri, luni, 10 iunie 2024. Câștig de 504 lei cu fotbal

Astăzi pariem pe două partide amicale în care se fac ultimele retușuri înainte de turneul final din Germania. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,04 la MaxBet și așteptăm un profit amplu.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Olanda – Islanda, programat de la ora 21:45. ”Batavii” sunt în alertă maximă, după ce nordicii au obținut o victorie uriașă în fața Angliei, chiar pe Wembley.

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Polonia – Turcia, programată tot de la ora 21:45. Ambele combatante se pregătesc de EURO 2024, iar primul gând al jucătorilor este să evite accidentările.

Cotă de 2,09 de la Olanda – Islanda pentru biletul zilei

În ciuda faptului că nu este văzută ca favorită la turneul final, Olanda are un lot de o calitate incontestabilă. Și asta în ciuda faptul că selecționerul Ronald Koeman a decis să nu-l cheme pe Ian Maatsen, finalist de Champions League.

”Portocala mecanică” vrea o victorie de moral, după succesul la scor în fața Canadei, pentru a pleca spre Germania cu o încredere cât mai mare. În plus, la Rotterdam va fi o atmosferă incendiară.

Este adevărat că islandezii vin după surpriza făcută pe Wembley în fața Angliei, dar ulciorul nu merge de multe ori la apă. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist și sub 3,5 goluri”, care are la MaxBet o cotă de 2,09.

Golurile de la Polonia – Turcia aduc o cotă de 2,41

Întâlnirea de la Varșovia este ultima pentru ambele formații înainte de plecarea spre Germania. Cei doi selecționeri vor să vadă în acest amical ultimele detalii pentru a ști ce să joace la EURO 2024.

Chiar dacă sunt 2 echipe care pus osul la treabă indiferent de situație, este greu de crezut că se va întâmpla și de această dată la fel. Și asta pentru că în joc intră instinctul de conservare al jucătorilor care nu vor să se accidenteze.

Situația nu este deloc roz în lotul Poloniei, care l-a pierdut deja pe Arkadiusz Milik, accidentat în amicalul cu Ucraina, și riscă să mai renunțe la 3 fotbaliști cu probleme medicale. În aceste condiții, am ales pronosticul ”număr exact de goluri Turcia: 1”, pentru că și cota de 2,41 oferită de MaxBet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 504 lei

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la MaxBet o cotă de 2,09 pentru pronosticul ”1 solist și sub 3,5 goluri” în meciul Olanda – Islanda și o cotă de 2,41 pentru ”număr exact de goluri Turcia: 1” la Polonia – Turcia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,04. Numai bună pentru un câștig de 504 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

Please follow and like us:
Pin Share