Iancu Sterp, acuzații grave despre Zanni! Și echipa de producție de la Survivor a fost pomenită: „Spun adevărul”

Iancu Sterp, acuzații grave despre Zanni! Și echipa de producție de la Survivor a fost pomenită: „Spun adevărul”

Iancu Sterp se răzbună pe Zanni după ce l-a învins în marea finală Survivor All Stars de acum 20 de zile. Invitat în emisiunea lui Măruță, fratele lui Culiță Sterp a detonat bombă după bombă!

Iancu Sterp îl acuză pe Zanni că a fentat concursul Survivor

Iancu a spus că e supărat pe declarațiile pe care Zanni le-a făcut atât în finală cât și în apariția sa din emisiunea lui Cătălin Măruță la adresa lui. Sterp susține că Zanni este cel care s-a bucurat de confort, în timp ce colegii săi se chinuiau să supraviețuiască în fiecare zi în junglă.

Tânărul a mărturisit că l-a enervat cumplit Zanni când a spus că a stat pe spatele Războinicilor și că altfel nu ajungea departe. Pentru că nu mai are nimic de pierdut, fostul concurent a spus ce a ascuns Zannidache până acum.

Se pare că artistul ar fi avut acces la mâncare și telefon, fără să știe echipa de producție, deși existau anumite îndoieli.

Băiatul mamei Geta, scos din sărite: „Zanni avea pachet săptămânal de mâncare”

„El a fost eliminat, el e eliminat. Asta m-a deranjat foarte tare și o să spun adevărul. Zanni a spus că eu am stat pe spate și mă uitam la Războinici cum se bat. A fost exact invers. Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Cei din stafful Survivor nu știau, bănuiau, nu l-au prins niciodată. 

Nu ne dădea nimeni în plus de mâncare, dar dacă noi ne fofilam pe ici, pe colo, poate reușeam. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon, și mai găseam sandwich… Echipa de producție arunca la gunoi, pentru că nu mai știau.

Erau localnicii de acolo, dăduseră bani de la început. A spus lumea că mi-a lăsat acolo Culiță terenul pregătit. Culiță, într-adevăr, s-a descurcat mai bine decât mine. 

E cel mai fals și cel mai pervers. El a spus că e cel mai transparent om care a apărut la televizor. El stătea pe spate, acolo, relaxat, când avea mâncare, avea telefon”, a declarat Iancu Sterp la PRO TV.

Please follow and like us:
Pin Share