Ce rezultate au obținut primarii cărora Mircea Rednic și Dorinel Munteanu le-au făcut lobby direct!

Ce rezultate au obținut primarii cărora Mircea Rednic și Dorinel Munteanu le-au făcut lobby direct!

Alegerile locale s-au desfășurat pe data de 9 iunie, iar rezultatele oficiale au apărut deja în majoritatea localităților. Multe dintre echipele din fotbalul românesc așteptau cu sufletul la gură rezultatele pentru a-și vedea soarta următorilor patru ani.

Primarul Aradului a câștigat al doilea mandat

Călin Bibarț, primarul în funcție al Aradului, dar și candidat la alegerile locale, a fost susținut de Mircea Rednic. „Puriul“ i-a oferit și un videoclip de promovare pentru campania electorală candidatului.

Cu câteva zile inaitne de alegeri, Călin Bibarț a postat pe propria pagină de Facebook un mesaj din partea lui Rednic. Filmat pe stadionul Francisc von Neumann, tehnicianul aradenilor le-a transmis un mesaj oamenilor.

„Vreau să aduc mulțumirile mele și ale echipei pentru toate condițiile care ni s-au creat aici.Am teren de Champions League, vestiar de play-off și condiții foarte bune, în general.

Asta m-a determinat să îmi prelungesc contractul pe două ani și vreau să ne realizăm performanțele pe care ni le-am propus. Îi mulțumesc domnului primar Bibarț pentru susținere. Haide UTA!”, a spus Mircea Rednic, in videoclipul de susținere.

Călin Bibarț a câștigat un nou mandat, potrivit numărătorii paralele, astfel că va rămâne primarul municipiului Arad. Principalii contracandidați ai lui Călin Bibarț au fost Adrian Wiener, din partea ADU/USR, și Ilie Cheșa (PSD).

Primarul Galațiului, al treilea mandat consecutiv

Dorinel Munteanu a fost parte a unei conferințe de presă, alături de Ionuț Pucheanu, primarul Galațiului. Membru al Partidului Social Democrat, primarul a primit suportul tehnicianului de la malul Dunării.

Edilul a promis, printre altele, un buget mai mare pentru Oțelul Galați, care nu o duce foarte bine financiar. Reprezentanții clubului din Galați au reușit minunea, cu un buget de Liga 2, conform lui Cristi Munteanu.

Și Dorinel Munteanu a oferit un mesaj de susținere pentru Ionuț Pucheanu, spunând: „Sunt Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați și îl susțin pe Ionuț Pucheanu pentru funcția de primar al muncipiului Galați. Atât el, cât și Consiliul Local au susținut sportul gălățean”.

Astfel, edilul continuă cu al treilea mandat consecutiv, obțînând 65% din voturile locuitorilor din Galați. Printre alte promisiuni, primarul ar dori și un stadion nou la Galați, in trend cu cele noi din țară.

Please follow and like us:
Pin Share