Elena Lasconi, comparată cu Șoșoacă. ”Ca țața în Obor”

RMAG news
Elena Lasconi, care a câștigat un nou mandat de primar la Câmpulung, ar vâna acum șefia USR.
Lasconi  l-a criticat dur luni pe Cătălin Drulă, președintele demisionar al USR pentru rezultatul obținut de ADU în alegeri.
”Rezultatul ADU e dezastruos din punctul meu de vedere, la Câmpulung am făcut istorie și în 2020 și acum. Cred că sunt primarul cu cel mai mare scor din țară, mai puțin municipiile și orașele. Ciucu pe care-l felicit a luat 72%, bravo!
Am făcut o treabă extraordinară la Câmpulung, am reușit să facem cu echipa ceva ce nu se întâmplă în lume, am crescut partidul cu 21 procente în doi ani jumate, Am acum 52% și majoritate în consiliu.
Dacă vrei să mergi la câștig trebuie să ai un target, unde vrei să ajungi, să nu îți stea nimic în cale, nu cu orgolii.
Nu m-am așteptat să fie atât de rău, am crezut că va fi sub 20%, dar nu așa rău.
Când am discutat pentru europarlamentare, aveam în cap un scor de minimum 30%, pentru asta trebuia să luptăm.
Suntem singura alternativă de dreapta din România și o să reînviem.
Sunt multe greșeli, trebuie discuții în partid, e bună câteodată și o lovitură din asta ca să știi că nu ți se cuvine totul. Unii, când ajung la conducere, le ia Dumnezeu mințile, cred că își dă seama Drulă că a greșit enorm, dar e înconjurat de niște băieți, și ei trebuie să dea un pas înapoi.
Cred că a făcut o greșeală și cu mine, pentru asta lumea i-a amendat, nu au luat în calcul atât de mult Elena Lasconi, m-au garat la gara de la Câmpulung. Eu chiar sunt o forță, fiecare primar pe care-l cunosc și a reconfirmat merită respectul”, a spus Lasconi.
Ce vrea Lasconi de la USR?

„Cătălin Drulă și-a dat demisia pentru că da, acest scor a fost dezastruos. Dar faptul că îl schimb pe Drulă cu Dominic sau cu Lasconi, sau cu oricine altcineva, va avea exact soarta lui Nicușor Dan și a lui Cioloș, pentru că Biroul Național rămâne același.

Ideea este că trebuie să tai rău din rădăcină, și anume aș cere dizolvare a Biroului național, pentru că Biroul Național conduce și este foarte important lucrul acesta, adică trebuie să facă un pas în spate și niște băieți care erau pe lângă Cătălin Drulă, pentu că nu el este singurul vinovat de rezultatul pe care îl vedem.

Dacă eu nu simt că ar face un candidat treaba asta, pentru că trebuie să fii fără milă și să tai în carne vie dacă vrei o reconstrucție a USR-ului, pentru că suntem singura opțiune de dreapta din România, eu o să intru în cursa pentru președinția partidului.

Încă nu m-am decis (daca va candida la sefia USR – nr.), pentru că am avut o campanie foarte grea, astăzi a fost super obosită, dar doar așa am putea să reformăm partidul și este foarte important să unim alături de noi oameni cu aceeași valori, care au cam plecat din USR.

E o foarte mare diferență între un lider și un șef. Și părerea mea este că în ultima perioadă toate deciziile astea, care sunt importante, să mergem în alianță, strategia de campanie ș.a.m.d, a fost dată doar de cinci persoane. Deci doar de foarte puțini oameni de la vârf. Despre asta vorbeam, că ei ar trebui să facă un pas în spate. Probabil că nu o să-l facă, o să se țină cu dinții de de putere, și tocmai din acest motiv ar trebui practic să readucem democrația, să fie democrația cea care dictează.”, a mai declarat Elena Lasconi, la Antena 3 CNN.

Reacții pe Facebook de la cetățeni 
Parcă o văd pe Oana Lasconi (fiica -nr.), cu lacrimi în ochi: „nu pot să cred că veți da partidul, unicul sanctuar sexomarxist din România, pe mâna unei homofobe”.

Marian Eugen

Am urmarit-o pe doamna Elena Lasconi pe Antena 3 vituperand intr-un stil de Sosoaca cu nuante de Firea la adresa lui Catalin Drula care tocmai si-a asumat esecul alegerilor, dandu-si demisia.
Mi se pare de un populism desantat, cu accente de tata in Obor, razbunatoare si oportunista. Daca ea va face jocurile in USR, acest partid e pa.
Deja toate lichelele de la Antena 3, Romania TV si Digi24 o promoveaza subliminal la sefia USR pentru a demola acest partid, ultima reduta in fata PSD-PNL, AUR si SOS.

The post Elena Lasconi, comparată cu Șoșoacă. ”Ca țața în Obor” appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share