Când începe „Se strigă darul” 2024 la Kanal D. Emisiunea prezentată de Mihai Mitoșeru și Grațiela Teohari Duban revine pe micul ecran

Când începe „Se strigă darul” 2024 la Kanal D. Emisiunea prezentată de Mihai Mitoșeru și Grațiela Teohari Duban revine pe micul ecran

„Se strigă darul” 2024 revine la Kanal D cu un nou sezon. Emisiunea prezentată de Mihai Mitoșeru și Grațiela Teohari Duban va fi difuzată în zilele de sâmbătă și duminică, de la 21:00.

Se dă startul nunților la Kanal D, emisiunea „Se strigă darul!” revine pe micile ecrane, cu un nou sezon, începând din 22 iunie. Mihai Mitoșeru și Grațiela Teohari Duban își continuă călătoriile în țară, prin comunități vibrante, acolo unde tradițiile și cele mai spectaculoase obiceiuri sunt la loc de cinste.

Reality show-ul va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, la Kanal D. Sunt colegi, prieteni, dar concurează pentru a strânge cea mai mare zestre. Metodele aplicate de Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoseru pentru a-i convinge pe nuntași să ofere cât mai multe daruri sunt dintre cele mai ingenioase și îi solicită din plin pe cei doi îndrăgiți prezentatori.

Mihai Mitoșeru, declarații despre noul sezon „Se strigă darul” 2024

„Mă bucur enorm să revenim în fața oamenilor cu cele mai frumoase nunți, din cele mai spectaculoase zone ale țării! Punctul meu forțe este persuasiunea! Nu obosesc niciodată să îi conving pe cei prezenți la nuntă că mireasa merită mai mult și mai mult. Am un contracandidat pe măsură, dar cred că reușesc să-l dovedesc. Dragă Mitoseru, fără supărare, dar sunt mai pricepută ca tine la treaba asta!”, spune Grațiela Teohari Duban.

„Grațiela a aruncat mănușa! Ce a uitat este că am și eu farmecul meu. Și nunțile sunt bucuria mea; ce poate fi mai frumos decât să fii în mijlocul celui mai frumos eveniment din viața unui om? Eu sunt cel care nu obosește niciodată. Iar când îmi propun ceva chiar îmi iese”, a spus Mihai Mitoseru.

Nuntașii se vor distra pe cinste, telespectatorii vor fi martorii unor obiceiuri, tradiții și evenimente memorabile, iar Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoseru vor face totul pentru ca mirii să aibă parte de cea mai frumoasă amintire și de cea mai consistentă zestre.

Gabriela Teohari Duban e căsătorită cu Andrei Duban

Andrei și Grațiela Duban sunt căsătoriți din 2011 și au împreună un băiat. Cei doi au o căsnicie frumoasă și au spus de multe ori că se completează reciproc, relația lor devenind în timp extrem de solidă. Aceștia sunt actori de meserie și trăiesc o viață asemănătoare când vine vorba despre domeniul profesional.

Andrei și Grațiela Duban au o regulă în căsnicie pe care o respectă cu strictețe, chiar și după 14 ani de mariaj! Mai exact, ori de câte ori este premiera unui film, serial sau piesă din care fac parte, aceștia sunt mereu alături în public. „Nu ratăm niciunul premierele pe care le avem. Nu există piesă în care Andrei să joace și eu să nu fiu alături de el. Mai ales la premieră. Și invers, el este alături de mine mereu. Avem nevoie de energie bună în sală, să știm că cineva ne privește cu ochi blânzi”, a spus soția lui Andrei Duban pentru Playtech.

„Eu sunt la Teatrul Ion Creangă, acolo am cele mai multe piese în care puteți veni să mă vedeți. Luați-vă copiii, pentru că sunt piese pentru copii: Lampa lui Aladin, Mica Sirenă, Jack și vrejul de fasole, Fata babei și fata moșului. Sunt niște povești care, cu siguranță, și părinților, dar și bunicilor le va face plăcere să le vizioneze”, a mai spus actrița.

Grațiela și Andrei Duban se mândresc cu fiul lor, care la doar 11 ani merge la înot, la fotbal, ba chiar își dorește să practice și MMA. „Face înot, face fotbal și teme cu mama lui la matematică. M-am făcut actriță ca să scap de matematică și tot n-am scăpat! El este pe parte sportivă, îi place foarte mult sportul. Ar vrea să facă toate sporturile posibile, ar vrea să meargă și la MMA, dar încercăm să îl convingem că nu e bine, cel puțin pentru inima mea, că este periculos”, a mai spus actrița.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share