Noi detalii în cazul femeii din Oradea găsită moartă într-o remorcă. Cine a sunat, de fapt, la 112. VIDEO

Noi detalii în cazul femeii din Oradea găsită moartă într-o remorcă. Cine a sunat, de fapt, la 112. VIDEO

Apar noi detalii în dosarul crimei de la Oradea, unde o femeie a fost găsită moartă, marți dimineața, într-o remorcă parcată pe strada Oneștilor. Bărbatul care a sunat la 112 să anunțe „mirosul înțepător” locuia, de fapt, cu victima, relatează Bihoreanul.ro. Trei persoane au fost conduse la audieri în acest dosar: bărbatul care a dat alarma, concubina acestuia și o altă femeie.

Totodată, sora victimei, găsită în stare gravă într-un apartament din zonă, a fost transportată la spital și primește îngrijiri medicale. 

Conform presei locale, același bărbat care a sunat la 112 le-a spus anchetatorilor și de sora femeii moarte, găsite de polițiști cu răni foarte grave pe corp și subnutrită, într-un apartament din apropierea parcării. Se pare că cele trei persoane conduse la audieri și femeia ucisă locuiau în același apartament.

De asemenea, un raport preliminar al autopsiei arată că tânăra de 31 de ani a fost omorâtă în bătaie vineri sau sâmbătă.

Potrivit procurorului Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, persoanele implicate în acest caz, după ce au ucis-o pe femeie, ar fi transportat-o în noua locație în cursul zilei de duminică.

Sora victimei, cu răni grave pe corp și subnutrită

Cadavrul unei femei a fost descoperit marți de dimineață într-o remorcă din parcarea dintre blocuri, pe o stradă din Oradea. Corpul era într-un geamantan, au anunțat anchetatorii. Sora femeii a fost găsită de aceștia într-un apartament din apropiere, cu răni grave pe tot corpul și subnutrită, scrie site-ul local deștiri Bihor Online.

Femeia găsită în geamantan avea 31 de ani, era din Valea lui Mihai, dar locuia fără forme legale în Oradea. Descoperirea a fost făcută de polițiștii chemați de un bărbat care a sunat la 112, în jurul orei 7.00, după ce a simțit un miros înțepător venind dinspre remorca aflată în parcare.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share