Locul de muncă plătit cu 1.151 de lei pe oră. Nu e nevoie de studii superioare și se poate lucra de acasă

Locul de muncă plătit cu 1.151 de lei pe oră. Nu e nevoie de studii superioare și se poate lucra de acasă

Locul de muncă unde poți câștiga chiar și 1.151 de lei pe oră. Se poate lucra de acasă și nu este nevoie de studii superioare. Ce trebuie să știe cei care vor să lucreze în acest domeniu?

Locul de muncă unde poți câștiga 1.151 de lei pe oră. Nu ai nevoie de studii superioare

Multe persoane își doresc să aibă un trai mai bun, motiv pentru care încearcă că caute locuri de muncă mai bine plătite sau chiar să se reprofileze pentru a avea un salariu mai mare.

Unele persoane își schimbă domeniul de activitate sau aleg să aibă un al doilea job pentru a avea veniturile de care au nevoie. Există, totuși, anumite joburi care oferă câștiguri mari.

Un loc de muncă oferă 1.151 de lei pe oră, iar cei care sunt interesați nu au nevoie de studii superioare. În plus, un alt avantaj este faptul că se poate face și din confortul propriei case.

Piața freelance Upwork a lansat, de curând, lista cu competențele cele mai solicitate pentru acest an. Se caută persoane care se descurcă să lucreze de pe calculator și care dețin cunoștințe în domeniile noi.

Un astfel de job este cel de specialist în marketing, potrivit bugetul.ro. Acest job poate aduce câștiguri mari, de până la 250 de dolari pe oră. Deși nu e nevoie de studii superioare, ar fi ideal ca cei interesați să aibă cursuri în domeniu.

De asemenea, mai există un alt domeniu foarte căutat, dar de care este nevoie de studii superioare pentru a putea practica acest job. Este vorba despre contabilitate.

Contabilii sunt responsabili cu examinarea situațiilor financiare pentru a ajuta diverse companii, dar și persoane fizice să funcționeze, precum și să depună taxe. La Upwork, contabilii pot câștiga până șa 125 de dolari pe oră, adică 580 de lei.

Domeniul foarte căutat, unde se pot câștiga sume mari de bani

Un alt domeniu care îți poate asigura un venit mare este dezvoltarea full stack. Cei care lucrează în acest domeniu se ocupă cu crearea de site-uri web și de aplicații, de interfața pe care o vede utilizatorul și de funcționarea acesteia.

Este un domeniu care va rămâne pe piață în viitor, din moment ce tehnologia este într-o continuă dezvoltare. Un freelancer poate câștiga chiar și 190 de euro pe oră, adică 880 de lei.

Un avantaj al acestui job este că se poate face de acasă, însă este nevoie de cunoștințe solide în domeniu. Cei pasionați pot ajunge să câștige sume mari de bani, însă poate fi nevoie de cursuri în acest domeniu.

Please follow and like us:
Pin Share