ANAF scoate la licitație o vilă cu 3 camere în Brașov. Cât valorează imobilul

ANAF scoate la licitație o vilă cu 3 camere în Brașov. Cât valorează imobilul

Casa e situată în localitatea Sânpetru, județul Brașov, și valorează cel puțin 515.670 lei, adică aproximativ 100.000 de euro. Cei care doresc să se înscrie la licitație trebuie să respecte mai mulți pași, după care vor putea să depună oferta. ANAF speră astfel să recupereze din prejudiciul creat de fostul proprietar.

ANAF scoate la licitație o vilă cu 3 camere în Brașov

“Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov prin intermediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Braşov, în temeiul prevederilor art.250 alin. (2) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, vă face cunoscut faptul că, la sediul A.J.F.P Braşov, str. Mihail Kogălniceanu nr. 7, Braşov, în ziua de 05 iulie 2024, ora 11.00 , organizează licitaţia I pentru valorificarea:

Apartament – casa / vila, 3 camere, Suprafața utilă: 93 MP, Etaj: 3+M, Nr. bai: 2; compus din 2 holuri, debara, baie, 2 dormitoare, bucătărie, camera de zi, WC, supanta, scara, 2 terase, cote părţi comune 93/1154 şi cote teren 6125/76000, finalizat, înregistrat în cartea funciară nr. 109597-C1-U15 Sânpetru, situat în Loc. Sânpetru, str. Drumul cu Plopi, nr. 110, bl. vila 7, et. 3+M, ap. 15, jud. Braşov, preț de evaluare 515.670 lei (exclusiv TVA*)”, este precizat în anunțul ANAF, conform Observatornews.ro.

Pentru cei ce doresc să țintească mai sus, trebuie menționat că ANAF scoate mereu la licitație astfel de bunuri confiscate, chiar și bunuri care au aparținut unor ”vedete” precum Elena Udrea. De exemplu, ANAF organiza o licitație în urmă cu mai multe zile prin care scotea la vânzare mai multe terenuri ce au aparținut Elenei Udrea, pentru 1,1 milioane de euro.

ANAF scoate la licitație fostele terenuri ale Elenei Udrea

Trebuie menționat că atunci când nimeni nu se înscrie la licitație, ANAF face o altă licitație însă scade 25% din prețul inițial. Astfel, doritorii pot să obțină bunuri interesante, de la terenuri la case la autoturisme, la prețuri foarte bune. Desigur, dacă sunt împăcați cu ideea că vorbim despre bunuri confiscate.

Cât despre bunurile Elenei Udrea, cei de la ANAF vorbesc despre șase terenuri la un preț de pornire de 1,1 milioane de lei + TVA. Cinci dintre aceste terenuri sunt situate în strada Constantin Godeanu nr 55 J, din Sectorul 1 al Bucureștiului. Acestora li se adaugă o cotă de 1/2 dintr-un teren situat la aceeași adresă.

ANAF a ajuns deja la a 3-a tentativă de a obține bani pe bunurile Elenei Udrea, în speranța că va recupera din prejudiciul de 3 milioane de euro provocat de Elena Udrea în Gala Bute. Inițial, licitația pornise de la un preț de pornire de peste 3 milioane de lei + TVA. Așa cum scria Newsweek, până acum statul român a recuperat doar 1% din acest prejudiciu.

În urmă cu o săptămână, ANAF anunța că scoate la licitație o parte dintr-un hotel care i-a aparținut Elenei Udrea, pentru prețul de pornire de 8,42 milioane de lei (cu TVA inclus). La fel s-a întâmplat și cu cota de un sfert din hotel, deținută de fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș.

Pe 7 aprilie 2022, Elena Udrea era condamnată, definitiv, la 6 ani închisoare în dosarul ”Gala Bute”. Deși a decis să fugă în Grecia, Elena Udrea a fost prinsă la Kulata, o localitate din Bulgaria. Din arest, Elena Udrea a transmis mereu că este nevinovată și a cerut să fie lăsată în libertate pentru a-și crește fetița.

Please follow and like us:
Pin Share