Zodii care se despart vara asta

Zodii care se despart vara asta

Horoscopul verii 2024 arată că există câteva zodii greu încercate în dragoste, care se despart în acest sezon. Unele dintre ele vor primi sau vor căuta singure alte șanse la dragoste și vor avea parte de o schimbare benefică. Dar altele vor prefera o vreme să rămână singure.

Ne place să citim în horoscop cine ne este sortit, care sunt șansele să ne găsim jumătatea, dar trebuie să ne pregătim și pentru vești mai puțin bune. Iar horoscopul verii 2024 arată că există mai multe zodii care se despart vara asta și care sunt nevoite să ia decizii tulburătoare pentru viitorul lor.

Venus și Mercur ne oferă o conjunctură favorabilă iubirii, dar există două perioade dificile pentru dragoste și mai ales pentru nativii care au deja probleme în căsnicie sau în relațiile lor de cuplu. În aceste perioade, trebuie să ne așteptăm la câteva surprize neplăcute și la momente tensionate care pot afecta toate zodiile, dar numai câțiva nativi vor fi puși pe jar și vor lua decizia să se despartă.

Două perioade critice pentru dragoste vara asta

Vara lui 2024 va fi o vară deosebită pentru unii dintre nativii care au nevoie de dragoste și care își caută de multă vreme jumătatea, partenerul ideal. Zodiile de Apă, dar și unii dintre nativii zodiilor de Foc sau de Pământ vor avea parte de dragoste și vor comunica mult mai ușor cu partenerii lor, datorită lui Venus. În același timp, Jupiter traversează semnul zodiacal al Gemenilor, care va pune accentul pe relații, comunicare de cuplu, pasiune și aventură.  

Pe cât de interesantă și ofertantă pare vara pentru cei care au nevoie de dragoste, pe atât de amară poate fi pentru cei care o vor pierde. Iar zodiile cele mai afectate par să fie zodiile de Pământ, dar și unii nativi din zodiile de Foc.

Perioadele critice pentru dragoste și pentru relațiile de cuplu vor veni în ultima decadă a lunii iunie, după Luna plină din Capricorn, din data de 21 iunie, și apoi în ultima decadă a lunii iulie, când Marte ajunge în semnul Gemenilor și pune pe foc buna înțelegere și armonia de cuplu.

Cele două perioade critice pot aduce mari schimbări în viața nativilor care nu sunt pregătiți să facă față unor provocări atât de mari. Este posibil ca probleme financiare mari, tensiuni între rude, eșecuri în carieră sau pur și simplu vechile nepotriviri dintre soți să se accentueze și să ducă în cele din urmă la despărițiri. Iar Marte în Gemeni nu face decât să amplifice problemele de comunicare, iar nativii cei mai afectați vor renunța să mai caute compromisuri și soluții pentru împăcare.

În unele cazuri, poate că împăcarea nu ar face decât să prelungească agonia, iar despărțirea ar aduce liniște pentru ambii parteneri, care se vor bucura de libertate și de alte șanse pentru viitorul lor.

Top 3 zodii care se despart definitiv

Zodia Rac

În mod surprinzător, zodia Rac se bucură de șanse noi la dragoste vara aceasta, dar abia după ce reușește să se desprindă din relațiile nefericite, posesive și constrângătoare. Iar aici sunt vizați în mod deosebit nativii din zodia Racului aflați la vârsta de 30 – 40 de ani, care au sperat să îți întemeieze o familie, dar care au ales parteneri nepotriviți. Vor ajunge în situații limită în care vor avea mare nevoie de sprijinul soților sau soțiilor, dar nu îl vor primi. Din contră, vor fi criticați, respinși sau împiedicați să își rezolve problemele și să evolueze.

În acest caz, unii nativi din Rac, care vor simți că nu mai au nimic în comun cu partenerii lor, vor prefera să aleagă despărțirea, ceea ce nu este deloc o decizie rea. Din contră, o astfel de decizie, bine gândită și analizată, asumată pentru tot restul vieții, îi va ajuta să devină mai puternici, mai independenți și să caute cu mai multă grijă dragostea pe viitor.

Unii nativi din zodia Racului vor ajunge să se despartă vara asta, dar cei mai mulți dintre ei vor rămâne deschiși ideii de a încerca noi întâlniri și noi activități pentru a cunoaște oameni pe placul lor.

Zodia Balanță

Venus, planeta care guvernează zodia Balanței, va încerca să menţină un echilibru între viaţa intimă şi obligaţiile profesionale, dar vor apărea adesea tensiuni în anumite perioade ale verii, mai ales în ultima decadă a lunii iulie. Nu este exclus să apară şi conflicte în viața unor Balanțe căsătorite în urma cărora se vor gândi dacă mai merită să lupte pentru dragoste sau dacă ar fi mai bine să rămână singure pentru o vreme.

Dacă ești unul dintre nativii Balanțe cu probleme în căsnicie, încearcă să priveşti dincolo de clipa prezentă, dincolo de orgolii şi de ambiţii. Este bine să nu te grăbeşti să iei decizii categorice, dacă simţi că eşti iubit şi respectat. Nu ezita să îţi urmezi inima, pentru că orice umbră de îndoială va fi dureroasă mai târziu.

Pe de altă parte, dacă ești sigur că dragostea și respectul nu mai există, dacă te simți exploatat și limitat de partenerul de viață, încearcă să cauți o cale să ieși din această relație dificilă. Cu atât mai mult, dacă este presărată adesea cu certuri, reproșuri și violență. Balanțele sunt răbdătoare, dar vara aceasta poate fi decizivă pentru cele care au o căsnicie de coșmar. Nimeni nu trebuie să îndure violențe și parteneri abuzivi și, oricât de grea ar fi decizia de separare, există specialiști la care poți apela și organizații care sprijină victimele violenței domestice.

Zodia Capricorn

Nativii Capricorni tineri, care au relații sporadice vor trece printr-o despărțire vara aceasta. Mulți dintre ei se vor concentra pe carieră, vor căuta al doilea loc de muncă pentru a aduna mai mulți bani sau vor încerca să lucreze la mai multe proiecte pentru a căpăta experiență, iar acest lucru poate afecta armonia și pasiunea din cuplu.

Este vară, iar partenerii lor vor călătorii, distracții, vacanțe, activități cât mai interesante și lejere. Discuțiile în contradictoriu despre timpul petrecut împreună și despre implicarea Capricornilor în viața de cuplu se vor înteți. În cele din urmă, unii dintre ei vor ceda și vor prefera să se îndepărteze de parteneri care nu îi înțeleg și nu îi susțin în ambițiile lor profesionale.

Așadar, unii dintre nativii Capricorni mai tineri, fie că sunt sau nu căsătoriți, este posibil să se despartă vara asta și să prefere o vreme să fie singuri. Astfel își vor face propriul program, vor căuta noi oportunități de afirmare și chiar vor strânge bani, ceea ce le va permite spre finalul anului să își împlinească un mare vis. Iar distracțiile nu vor lipsi, deoarece prietenii lor buni vor fi alături de ei și nu îi vor lăsa să stea numai în casă sau la birou.

Trei zodii care se pot gândi la despărțire

Zodia Fecioarei

Dacă ești născut în zodia Fecioarei, cere mai multă atenție și mai multă deschidere partenerului de viață. Aveți nevoie pe viitor de o colaborare strânsă în tot ceea ce faceți, chiar dacă ești obișnuit să rezolvi mai mult singur problemele cu care te confrunți.

Dacă apar situații neplăcute din lipsa banilor, trebuie să vă susțineți unul pe celălalt și să treceți cu răbdare peste acest obstacol. Nu va fi o perioadă lungă, dar este posibil să vă afecteze armonia din viața de cuplu. Poate că vei fi nevoit să îți schimbi stilul de viață, să alegi alte priorități și să faci niște compromisuri. Poate că vor fi momente în care te vei gândi la despărțire, dar nu este momentul în vara aceasta pentru decizii atât de mari.

Zodia Vărsător

Anul acesta îţi poate aduce multe lucruri bune, pe care ţi le doreşti de multă vreme, dar trebuie să ai răbdare şi să aştepţi ocaziile potrivite pentru obiectivele tale. Dacă ai familie, primele luni de toamnă vor aduce belşug şi echilibru în viaţa voastră. Până atunci, însă, vei avea de trecut câteva obstacole, în special legate de modul în care comunici cu persoana iubită şi de obiectivele voastre comune. Vor fi momente în care vei fi tentat să o iei pe alt drum, dar trebuie să discuţi în primul rând cu partenerul de viață și să încercați să găsiți soluții împreună. Deciziile radicale pot fi favorizate de nevoia ta de independență, dar nu îți vor aduce liniștea.

Zodia Taur 

Sezonul cald poate începe cu obstacole şi provocări, dar nu trebuie să te laşi demoralizat de greutăţile pe care le întâmpini. Luna iulie sau luna august pot fi luni dificile, iar situaţia materială delicată poate provoca neînţelegeri în familie, în căsnicie sau în relaţia de dragoste.

Dacă nu eşti căsătorit, cu atât mai mult te pot afecta problemele financiare, deoarece simți că nu ai pe cine să te bazezi, chiar dacă ai o relație de cuplu. Având mult de muncă şi fiind mereu sub presiunea timpului, partenerul se poate simţi neglijat şi îţi va reproşa acest lucru. Când se adună prea multe reproșuri și critici inutile, deși tu simți că faci sacrificii mari pentru relația respectivă, este posibil să ai momente în care te gândești la despărțire. Tot ce poți face este să te gândești de două ori, dar să iei o singură decizie bună!

Vezi şi zodii care își întâlnesc jumătatea vara aceasta!

  

  

Please follow and like us:
Pin Share