Ce au pățit doi români în vacanță, în Veneția. Nu se așteptau la asta într-un hotel de 5 stele

Ce au pățit doi români în vacanță, în Veneția. Nu se așteptau la asta într-un hotel de 5 stele

Ce au pățit doi români în vacanță, în Veneția. Nu se așteptau la asta într-un hotel de 5 stele. Turiștii au dezvăluit că sejurul a fost plătit integral înainte de a părăsi România și că a fost achiziționat prin intermediul unei agenții.

Prin ce au trecut doi români în concediu, în Veneția. Nu credeau că au parte de așa ceva într-un hotel cotat cu 5 stele

Prin ce au trecut doi români în concediu, în Veneția. Nu credeau că au parte de așa ceva într-un hotel cotat cu 5 stele. Mare le-a fost mirarea când au realizat că, de fapt, au fost trași pe sfoară când au făcut check-in-ul.

Turiștii, doi pensionari în vârstă de 70 de ani din Constanța, au dezvăluit că au fost nevoiți să achite o taxă imediat ce au ajuns la cazare. Recepționerul le-a spus că este vorba de o garanție care se va da înapoi la plecare.

Așa se face că a trebuit să scoată din buzunar suma de 90 de euro. În plus, românul pe numele său Marius Sasu a mai precizat că acesta ar fi fost per apartament, care s-a dovedit că nu era unul dintre cele mai bune.

Dezvăluirea i-a fost făcută chiar de o menajeră originară din Republica Moldova, care lucra la hotelul respectiv din Veneția. Bărbatul din Constanța a mai plătit și o taxă de oraș, care a fost introdusă recent de autorități.

„Imagini minunate din interior. Am considerat că o singură dată împlinești 70 de ani și că merităm să trăim astfel momentul, cu tot efortul financiar”, a dezvăluit turistul român pentru cancan.ro.

„Să știți că nu numai românii fură. Fură și italienii, delicat… Pentru mine 90 de euro este o sumă, vă rog să mă credeți”, a completat Marius Sasu legat de garanția ce nu i-a fost înapoiată de hotel.

Turistul român, dezamăgit de experiența din Veneția

„Am tot contactat-o pe doamna de la agenție și a spus că face presiuni asupra hotelului să trimită banii. După scuzele și promisiunea că vin banii în două săptămâni nu s-a mai întâmplat nimic.

Sunt 3 luni de atunci. Am mai întrebat la agenție. Au spus că fac presiuni. După aia că banii au plecat din Italia, nu știu cu ce i-au trimis, probabil dacă îi trimiteau cu o gondolă pe Olt să mă duc să-i aștept acolo, probabil că ajungeau mai repede.

Șmecheria asta este. Cum să trimiți bani și să nu ajungă?”, a mai spus românul, pentru sursa citată anterior. În altă ordine de idei, Veneția a limitat de anul acesta numărul de grupuri de turiști la numai 25 de persoane.

Please follow and like us:
Pin Share