Ce a scris presa din Anglia despre Ianis Hagi înainte de EURO 2024

Ce a scris presa din Anglia despre Ianis Hagi înainte de EURO 2024

Ianis Hagi, jucătorul lui Rangers, este unul dintre cei mai importanți fotbaliști pentru Edi Iordănescu la Campionatul European din Germania, campionat care va lua startul pe data de 14 iunie, cu partida dintre Germania și Scoția.

Ce a scris presa din Anglia despre Ianis Hagi înainte de EURO 2024

Turneul final din Germania bate la ușa, prilej pentru cotidianele din Anglia de a analiza fiecare națională în parte. A venit și rândul României, selecționata lui Edi Iordănescu.

Jurnaliștii de la Daily Mirror s-au concentrat în special pe Ianis Hagi, nimeni altul decât decarul echipei naționale de fotbal. Cotidianul a scris că EURO 2024 poate să fie turneul în care fotbalistul lui Rangers se va ridica la înălțimea numelui pe care acesta îl poartă.

„EURO 2024 reprezintă mare oportunitate pentru Ianis de a demonstra că poate face diferența, la fel ca tatăl său. Hagi Jr a fost împrumutat la Alaves sezonul ăsta, unde a avut prestații mai degrabă modeste”, au scris cei de la Daily Mirror.

22 de meciuri a jucat Ianis Hagi pentru Alaves
două pase de gol a reușit Ianis Hagi în tricoul formației din Spania. 

Ianis Hagi, discurs plin de speranță înaintea Campionatului European: „Vrem să scoatem România în stradă!”

Hagi Jr, decarul echipei naționale de fotbal a României pentru Campionatul European, a oferit un discurs plin de speranță înainte de plecarea „tricolorilor” în Germania. 

Fotbalistul lui Rangers a vorbit despre șansele României de a ieși din grupe la EURO 2024 și despre valoarea fotbaliștilor pe care tricolori îi vor înfrunta în cadrul turneului final ce va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie.

„Am intrat în atmosfera de Campionat European din ziua în care ne-am reunit. Antrenamentele, meciurile, tot înseamnă munca de zi cu zi. Sperăm să ajungem la EURO cu puteri maxime și să reprezentăm România cum trebuie.

Fotbaliștii, dacă-i luăm individual, la nivel internațional au meciuri foarte bune. Sunt jucători bun, însă și noi suntem la EURO, avem echipă bună. Normal că vom face analiza fiecărui jucător în parte. Contează foarte mult cum ne prezentăm noi.

Trebuie să intrăm la puteri maxime din punct de vedere mental, fizic. La echipa națională trebuie să demonstrezi fie că vorbim de EURO, amicale. Presiune este mereu, ați văzut așteptările de la echipa națională.

Orice rezultat pozitiv în primul meci îți dă o liniște, dar în fotbal se poate întâmpla orice. Mi-am spus ideea după meciul cu Bulgaria.

Odată ce am făcut pasul la echipa națională, gândul meu este doar aici. Îmi doresc să ieșim din grupe și să facem România să zâmbească. Vrem să scoatem România în stradă!”, a declarat Ianis Hagi.

Please follow and like us:
Pin Share