Motivul pentru care Mihai Bobonete refuză uneori să facă poze cu fanii: „Lumea mă recunoaște oriunde merg, atât în străinătate, cât și aici”

Motivul pentru care Mihai Bobonete refuză uneori să facă poze cu fanii: „Lumea mă recunoaște oriunde merg, atât în străinătate, cât și aici”

Mihai Bobonete se bucură că are o mulțime de fani în România, dar și în străinătate. Într-un interviu pentru Ciao, actorul din serialul „Las Fierbinți” a recunoscut că în unele momente îi refuză pe fani și nu face poze. Familia e pe primul loc pentru el.

De peste 10 ani, Mihai Bobonete joacă rolul lui „Bobiță” în serialul „Las Fierbinți” difuzat la Pro TV. Personajul l-a făcut atât de cunoscut, încât nu e loc în care să ajungă și să nu fie recunoscut. Însă atunci când e cu familia, actorul refuză să facă poze cu fanii.

„Da, lumea mă recunoaște oriunde merg, atât în străinătate, cât și aici. Plus că noi nu am mers în locuri atât de exclusiviste. Noi dacă am mers în Grecia, am fost pe Kassandra și pe Sithonia sau în Thassos, și prin Spania și prin Italia. Pe unde merg, da, mă recunoaște lumea.

Dacă sunt amândoi copiii cu mine, nu prea fac poze și explic de ce. Dacă mă opresc să fac o poză, spun: nu pot și nu fac poze când sunt cu copiii, nu mai întreabă omul de ce, pentru că înțelege. Când ai doi copii, atenția trebuie să fie asta”, a zis el pentru Ciao.

Mihai Bobonete: „De obicei, când sunt însoțit de copii, refuz să fac poze, plus că nici pe ei nu vreau să îi expun”

Și a continuat: „Acum au crescut, e mai simplu, dar când erau mici, am avut momente în mall în care m-am oprit să fac o poză cu cineva și în secunda doi nu mai era niciun copil lângă mine. Bun, ești în mall, o să zici: Bobo, dar unde credeai că se duc? Nu contează, ca părinte… De obicei, când sunt însoțit de copii, refuz să fac poze, plus că nici pe ei nu vreau să îi expun.

Ei nu fac meseria mea și atunci mă cam feresc. Dar câteodată fac poze și când sunt cu copiii sau le explic copiilor și dacă și ei sunt de acord, mă retrag și fac o poză. În general, când nu sunt cu copii, fac poze cu toată lumea. Nu cred că e cineva care să mă fi oprit vreodată pe undeva să nu fi făcut o poză sau să nu stau de vorbă sau să strâng mâna, nu”. Mihai Bobonete are doi copii cu Cătălina, soția cu care e căsătorit din anul 2003.

În același interviu, Mihai Bobonete a vorbit și despre cariera sa. În această perioadă nu filmează pentru serial, are pauză, însă continuă show-urile de stand-up. În iulie însă se bucură de o lună întreagă de vacanță cu soția și copiii.

„În perioada filmărilor nu ne permitem să facem prea multe lucruri”

„Nu, sunt în pauză și cu stand-up. Noi filmăm pentru Las Fierbinți în jur 8 luni pe an, bine, nu legate. Iar în perioada filmărilor nu ne permitem să facem prea multe lucruri ca să nu încurcăm programul de filmări și rămân cam 4 luni în care trebuie să îți faci vacanțele și să stai cu familia.

Acum sunt în pragul plecării, mâine plec la Frankfurt, am spectacol pe 15 și totodată o să fiu alături de echipa națională a României la EURO și de suporteri, adică voi fi și la Koln la Fun Zone. Am o colaborare cu Federația Română de Fotbal și o să fiu alături de echipa națională pentru că eu sunt genul de om care am mare încredere în tot ce înseamnă naționala de fotbal a României la EURO”, a mai explicat el.

„Îi iau și pe copii, merge și Cătălina cu mine, după care la ultimele două meciuri sunt doar cu Octav, pentru că Maria pleacă cu Cătălina la Praga la un concurs de canto cu școala, este înscrisă acolo. Și după urmează o vacanță, o lună de zile vom fi plecați”, a încheiat actorul

  

  

Please follow and like us:
Pin Share