Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 15 – 21 iunie 2024

Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 15 – 21 iunie 2024

Citește Horoscop săptămânal Săgetător. Previziuni pentru perioada 15 – 21 iunie 2024, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Săgetător.

Horoscop săptămânal Săgetător – 15 – 21 iunie 2024

Între 15 și 17 iunie dimineața, context mai puțin relevant pentru evoluția relațiilor personale, de prietene sau bazate pe sentimente; în segmentul atașamentelor afective, va fi oarecare stres și iritare iar în cel al relațiilor cu apropiații identificăm un soi de indiferență.

Între 17 iunie, după ora 09:38′, și 19 iunie, după-amiaza, univers interior răscolit de amintiri, de nemulțumiri mai vechi reactualizate sau intensificate pe fondul unei analize mai profunde. Muncă, uneori în asalt, modificări ale programului de lucru, măsuri de ultimă oră. A se evita intervențiile chirurgicale la nivelul maxilarului inferior.

Între 17 iunie și 11 iulie, planeta Venus va tranzita sectorul banilor și al bunurilor care depind de persoanele și instituțiile responsabile (notariat, tribunal) și va intensifica tendința nativilor de a se crampona de respectivele bunuri cuvenite lor (cote părți, preț) făcând mai dificilă rezolvarea cauzei. Tot pe 17 iunie, Mercur își va începe tranzitul în zodia Racului ceea ce va determina încetinirea tranzacțiilor, a negocierilor sau a unei rezoluții finale pe fondul tertipurilor (amânări, timp de gândire și abordări speculative) la care vor recurge Săgetătorii.

Pe 20 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, în care va rămâne treizeci și una de zile și zece ore, și va intensifica influența planetelor Venus și Mercur despre care am vorbit, uneori, în chip contraproductiv, prin incapacitatea nativilor de a accepta condițiile impuse de lege sau de cei cu care își dispută același avantaj sau același bun patrimonial.

Între 19 iunie, după ora 19:32′, și 21 iunie, energie și mobilitate socială (disponibilitate pentru întâlniri, dialoguri, corespondență, cooperare). Atenție, pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T, care vor afecta relațiile parteneriale și pe cele profesionale precum și statutul personal al nativilor.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share