Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 15 – 21 iunie 2024

Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 15 – 21 iunie 2024

Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 15 – 21 iunie 2024, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță.

Horoscop săptămânal Balanță – 15 – 21 iunie 2024

Între 15 și 17 iunie dimineața, Balanțele vor avea nevoie de calm și de tihnă de aceea se vor distanța de toate provocările care-i pot destabiliza; de exemplu, de relațiile parteneriale conflictuale sau de discuțiile în contradictoriu cu sau fără rost.

Între 17 iunie, după ora 09:38′, și 19 iunie, după-amiaza, posibil calcul salarial dat peste cap de niște modificări inconvenabile; nereguli care trebuie reparate dar care, mai întâi, presupun asumarea stresului unui conflict verbal cu cel/cea care a greșit. Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va exercita un rol pozitiv, nu foarte intens, manifestat discret dar util în planul relațiilor publice (succes, imagine, simpatie a publicului, prețuire).

Tot pe 17 iunie, în zodia Racului, își va începe tranzitul și planeta Mercur care le va da intuiția necesară și le va insufla un mod de exprimare și de abordare a unui subiect profesional care să-i ferească pe cei născuți în Balanță de riscurile inutile ale unor afirmații nepotrivite, de exagerări, de glume neinspirate rostite în spațiul public, în fața unei asistențe, printr-un discurs cenzurat și controlat.

Pe 20 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, în care va rămâne mai mult timp decât în alți ani, respectiv treizeci și două de zile, perioadă în care va lumina sectorul profesiei, al postùrilor publice sau oficiale, deschizându-le Balanțelor drumul spre succes și eliminând piedicile.

Între 19 iunie, după ora 19:32′, și 21 iunie, comunicare intensă, nevoia de a se adresa instituțiilor publice, deplasări cu scop precis, comunicare cu persoanele și instituțiile aflate dincolo de granițele țării. Atenție, pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor privi sănătatea, munca de fiecare zi, învățătura și deciziile profesionale.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share