Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 15 – 21 iunie 2024

Horoscop Urania săptămânal pentru Rac. Previziuni pentru perioada 15 – 21 iunie 2024

Citește Horoscop săptămânal Rac. Previziuni pentru perioada 15 – 21 iunie 2024, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Rac.

Horoscop săptămânal Rac – 15 – 21 iunie 2024

Între 15 și 17 iunie dimineața, calm domestic. Între 17 iunie, după ora 9:38′, și 19 iunie după-amiaza, stări de spirit mai puțin armonice în plan afectiv; contradicții și contrarietăți în relațiile cu cei dragi.

Pe 17 iunie, planeta Venus va intra în zodia Racului și, până pe 11 iulie, va crea un climat astral favorabil dezvoltării laturii sensibile a personalității nativilor care vor dori să fie protejați, admirați, prețuiți și scutiți de cei din jur de obligații, de neplăceri și de stresul vieții cotidiene pline de capcane și încercări, iar acest răstimp ar trebui să fie unul mai liniștit sau mai puțin conflictual decât în alte perioade.

Tot pe 17 iunie, în zodia Racului își va începe tranzitul și planeta Mercur, care, până pe 2 iulie, va crea premisele unei exprimări pline de sensibilitate și forță de convingere, dar, pe de altă parte, tot el va crea și disponibilitatea de a ceda în fața unor situații care îi pot face pe Raci să renunțe la niște principii și să acționeze în virtutea unor sentimente sau a unui subiectivism care să-i împingă la acțiuni nerezonabile ori chiar greșite născute din slăbiciune și evaluări nerealiste.

Din 19 iunie, după ora 19:32′, stare de sănătate bună cu o discretă solicitare a aparatului locomotor și a brațelor (coaste, stern, vertebrele zonei dorsale), precum și a funcțiilor respiratorii. Pe 20 iunie (23:51′), Soarele va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne mai mult timp decât în alți ani (treizeci și una de zile și zece ore).

Nu va fi cea mai bună postură pentru acest Luminariu, dar nativii vor putea acumula energie specifică din astral. Atenție pe 20 iunie și, apoi, pe 21 iunie, când se vor realiza două careuri în T la grad perfect: 1) Neptun/Soare/Luna Neagră și 2) Neptun/Lună/Lună Neagră, care vor implica acele două case ale sănătății, creând substratul astral pentru erori de gândire, evaluări greșite sau exagerări.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share