Fanii lui Taylor Swift au provocat un cutremur în Scoția. Nu este pentru prima dată când au loc astfel de seisme la concertele artistei

Fanii lui Taylor Swift au provocat un cutremur în Scoția. Nu este pentru prima dată când au loc astfel de seisme la concertele artistei

Fără doar și poate, Taylor Swift este artista momentului. Peste tot pe unde susține concerte, fanii sunt în delir să o vadă și să o asculte. În unele țări, aceștia sunt atât de entuziasmați, încât produc cutremure, la propriu.

Taylor Swift a cutremurat, la propriu, Pâmântul. Concertele artistei din Scoția au creat isterie

Taylor Swift a descoperit rețeta succesului, iar asta se vede în tot ceea ce face. De ani de zile, stadioanele unde concertează artista sunt pline ochi. În prezent, Tay – Tay, așa cum o alintă fanii, se află în Europa, iar la unul dintre cele mai recente concerte al sale, s-a cutremurat Pământul.

Taylor Swift a concertat pe stadionul Murrayfield din Edinburg, timp de trei seri la rând. Vineri, sâmbătă și duminică, peste 200.000 de fani au luat parte la spectacolele starului pop. Agitația a fost atât de mare, încât s-a produs un cutremur.

Două stații de monitorizare situate în apropierea Edinburgului au înregistrat activitate seismică în toate cele trei seri de concerte. Specialiștii se așteptau la asta, având în vedere că astfel de cutremure iau naștere datorită sistemelor de sunet combinate cu mișcările de dans ale fanilor.

Potrivit declarațiilor oferite de seismologii de la Agenția Britanică de Monitorizare a Seismelor, punctul culminant a fost atins la o putere de 80 kW. Dacă nu pare mult, ei bine, această putere este echivalenta a 6.000 de baterii de automobil.

Concertele lui Taylor Swift au mai provocat seisme care au ajuns în Cartea Recordurilor

Cea mai puternică activitate seismică a fost înregistrată vineri, în prima seară a concertului. Artista se află în Europa în cadrul ”The Eras Tour” și va mai avea câteva opriri pe continent.

Deși Scoția s-a cutremurat la propriu în urmă cu câteva zile, Taylor Swift și echipa sa clar nu sunt străine de astfel de fenomene. Nu este pentru prima dată când fanii artistei provoacă cutremure la concerte.

În vara anului 2023, mai exact, pe 22 iulie, Taylor Swift și fanii ei au făcut să se cutremure Pământul. În timpul concertului din Seattle, seismometrele au înregistrat vibrații de 2.3 grade pe scara Richter. Fiind vorba despre un seism atât de puternic, acesta a fost consemnat în Cartea Recordurilor.

Nu doar Taylor Swift este un artist care creează isterie și care provoacă cutremure. Tot în vara anului trecut, Travis Scott și fanii lui au provocat cutremur în Italia. Artistul a cântat în Milano, iar cei peste 80.000 de fani au zgâlțâit plăcile tectonice. Atunci, pe rețelele sociale, mai mulți italieni au postat filmulețe cu mobila sau vesela care se mișca.

Anul acesta, Travis Scott va ajunge și în România. Artistul este capul de afiș al unuia dintre cele mai mari festivaluri de la malul mării, iar fanii mai au de așteptat o lună până când îl vor vedea.

Please follow and like us:
Pin Share