Ingredientul surpriză care are un efect uimitor asupra părului. Îl face să capete imediat volum

Ingredientul surpriză care are un efect uimitor asupra părului. Îl face să capete imediat volum

Ingredientul surpriză care are un efect uimitor asupra părului. Îl face să capete imediat volum. Trucul a fost dezvăluit de o actriță cunoscută care a împărtășit secretul cu persoanele care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Produsul neașteptat care are o putere surprinzătoare asupra podoabei capilare. Îl face să fie voluminos, lucios și neted

Produsul neașteptat care are o putere surprinzătoare asupra podoabei capilare. Îl face să fie voluminos, lucios și neted. Este vorba de un ingredient care are în componenţa sa acid fosforic, sifon, zahăr, cofeină şi alte arome.

Acidul fosforic are un pH foarte scăzut, aspect care funcționează de minune la capitolul uscare. Conform rador.ro, modelul și actrița Suki Waterhouse a povestit că a apelat la coca-cola pentru a-și menține părul cât se poate de atrăgător.

Vedeta a povestit că această băutură răcoritoare i-a făcut părul să arate mai zvelt şi mai definit ca niciodată. Acest lucru a avut loc datorită faptului că licoarea are zahăr, care dă senzaţia unui păr mai voluminos pentru că se depune pe firele de păr.

Îndrăgita artistă a declarat pentru publicația Us Weekly că a apelat la această metodă pentru că nu-şi dorea ca buclele sale să pară extrem de curate şi de îngrijite. De fapt, dorea să aibă un look mai sălbatic și ușor dezordonat.

Cum se spală părul cu coca-cola

Părul se spală cu cea mai cunoscută băutură răcoritoare din lume extrem de ușor. Tot ce trebuie să faci este să mergi la magazin și să cumperi una sau două sticle de coca-cola, în funcție de lungimea și volumul părului.

Asigură-te că folosești lichidul în tot capul. Răspândește sucul uniform chiar dacă simți că este lipicios după turnarea băuturii răcoritoare. Se întâmplă asta pentru că are un conținut foarte mare de zahăr. Stai cu soluția în păr pentru 5-10 minute.

Tot ce trebuie să faci apoi este să îți speli părul cu un șampon ușor. E foarte important să clătești podoaba capilară foarte bine, cu apă din abundență. Se clătește o perioadă de 3 -5 minute pentru a elimina tot sucul și zahărul.

Din fericire, nu este necesar să folosești mască și balsam după spălarea cu această băutură carbogazoasă. Se perie foarte bine părul cu un pieptene cu dinții mari și ulterior se usucă părul complet înclinând capul în jos. Bucură-te de volumul părului!

Please follow and like us:
Pin Share