Ce se întâmplă cu Andreea Mantea după ce a refuzat să-și mai trateze boala autoimună: „Nu mă las”

Ce se întâmplă cu Andreea Mantea după ce a refuzat să-și mai trateze boala autoimună: „Nu mă las”

Cum se simte Andreea Mantea după ce la începutul anului a anunțat că a refuzat să mai ia medicamente pentru boala autoimună de care suferă. Dezvăluirile făcute de prezentatoarea de la Kanal D.

Cum se simte Andreea Mantea după ce a refuzat să mai ia tratamentul pentru boala autoimună

La începutul anului 2024, Andreea Mantea dezvăluia că nu-și mai ia tratamentul pentru boala autoimună cu care a fost diagnosticată. Prezentatoarea de la Casa iubirii a dezvăluit că s-a săturat să ia o mulțime de pastile în fiecare zi.

În plus, trebuia să aibă o dietă strictă. Iar pentru ea, care se descrie ca fiind o adevărată pofticioasă, acest lucru era o corvoadă. Așa că, într-o zis, și-a impus că este sănătoasă și nu are, de fapt, nicio afecțiune.

Mulți au fost de părere că asta i-ar putea afecta și mai mult sănătatea. Dar recent, vedeta a mărturisit că și-a făcut analizele și că, în ciudat așteptărilor, nu are niciun motiv pentru care să se teamă.

„Am zis decât o viață lungă și chinuită, mai bine una scurtă și plină de fericire. Nu e cazul, mi-am făcut analizele și sunt foarte bine, mai bine decât înainte. Ceea ce înseamnă că am luat decizia cea mai bună.

Am eliminat din viața mea toți factorii care îmi aduceau nefericire, nu mă las să fiu nefericită, nu mă las afectată, caut să mă bucur de absolut orice. Cred că asta este varianta, de fapt și de drept”, a declarat Andreea Mantea pentru Play It. 

Vedeta, dezvăluiri sincere

Când vine vorba despre fericire, Andreea Mantea a adus în discuție și filtrele pe care multe persoane le folosesc pentru poze. Din punctul său de vedere, acestea sunt o minciună. Și, chiar dacă are zile în care nu-i place cum arată, alege să se accepte.

„Cred că am devenit mult prea comozi în absolut orice, chiar și în a fi fericit. Dacă vreau să fiu fericită, pot să fiu fericită. Dar n-o să fiu fericită dacă mă trezesc în oglindă și nu arăt bine sau așa cred eu că nu arăt bine, dacă îmi pun un filtru nu înseamnă că o să fiu fericită. Vă mințiți pe moment.

Nu! Faceți ceva ca să arătați mai bine, de exemplu, să fiți fericite! Se aplică și în cazul băieților. Un om care e fericit arată bine tot timpul, nu este urât. Un om care emană fericire și care e mulțumit de viață, în sine, e mulțumit tot timpul, n-are nemulțumiri.

Și eu mă trezesc de multe ori și văd că nu arăt bine, sunt conștientă, dar asta sunt, ce să fac. Avem momente și momente, zile și zile. De aceea este foarte important în ce familie crești, pentru că părinții dacă îți spun că ești frumoasă, ești deșteaptă, te descurci și nu fac comparație”, a  menționat Andreea Mantea.

Please follow and like us:
Pin Share