32 de Grand Slam-uri într-o singură fotografie

32 de Grand Slam-uri într-o singură fotografie
Andre Agassi și Steffi Graf sunt la Cluj.
Sambata, de la ora 18.00 în sala BT Arena este programat meciul demonstrativ de tenis dintre perechile de dublu mixt, Andre Agassi/Steffi Graf și Andrei Pavel/Simona Halep.
Așa cum declara Patrick Ciorcilă la începutul conferinței de presă, desfășurată la ora 12.00 în hotelul Radisson Blu, se va juca cu casa închisă și probabil sunt cei mai mari campioni din tenis care au fost vreodată pe meleagurile noastre.
Steffi Graf deține 22 de titluri de Grand Slam: 4 Australian Open, 6 French Open, 7 Wimbledon și 5 US Open. Este singura jucătoare care a câștigat fiecare turneu major de cel puțin 4 ori. 
Andre Agassi are 8 Grand Slamuri: 4 Australian Open, 1 French Open, 1 Wimbledon și 2 US Open. Rămân legendare și epice bătăliile contra colosului Pete Sampras. A reușit să contracareze invincibilitatea lui Pete și a rămas în inimile iubitorilor de tenis și în istorie. Este singurul bărbat care a câștigat un Super Slam în carieră.
Simona Halep este campioana noastră, cea mai mare jucătoare de tenis din România din toate timpurile. A spart multe tipare și a distrus bariere nemaitrecute de o femeie româncă.
Are 2 titluri de Grand Slam, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019, a fost numărul 1 mondial WTA , a pierdut 3 finale de Grand Slam, 2 la Roland Garros și una la Australian Open, dar a intrat definitiv în cartea acestui sport. Toți copiii din țara noastră și părinții lor ar trebui să o aibă ca model și exemplu.
Atmosfera de la întâlnirea cu cei patru a fost de entuziasm și fericire. Puteai vedea zâmbetul și buna dispoziție pe chipul tuturor(jurnaliști, admiratori, oficiali și jucători) . Andrei Pavel a depănat amintiri cu Agassi de la acel meci memorabil de la Flushing Meadows din 2006.
Corespondență de la Cluj-Napoca
Articol susținut de brandul românesc de sucuri bio Melissimo.

The post 32 de Grand Slam-uri într-o singură fotografie appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share