Profitați acum de pariul zilei. Cotă fabuloasă pentru partida Slovenia – Danemarca de la EURO 2024

Profitați acum de pariul zilei. Cotă fabuloasă pentru partida Slovenia – Danemarca de la EURO 2024

Slovenia – Danemarca este primul meci din cadrul Grupei C de la EURO 2024. Duelul are loc pe data de 16 iunie, de la ora 19:00, în prima etapă a Campionatul European din Germania, pe stadionul MHP Arena din Stuttgart. FAVBET îți dă șansa să faci profit cu pariuri speciale extrem de tentante.

Profitați acum de pariul zilei. Cotă fabuloasă pentru partida Slovenia – Danemarca de la EURO 2024

Slovenia – Danemarca este primul meci din cadrul Grupei C de la EURO 2024. Echipele antrenate de Matjaz Kek și Kasper Hjulmand țintesc o calificare în faza următoare a Campionatului European din Germania.

Înainte de meciul direct dintre cele două echipe, Slovenia a disputat două partide amicale cu Bulgaria (1-1) și Armenia (2-1). De cealaltă parte, Danemarca și-a făcut încălzirea pentru turneul final cu Norvegia (3-1) și Suedia (2-1).

De-a lungul timpului, meciurile dintre cele două formații au fost dominate de Danemarca, care în ultimul partidă directă a înscris de două ori. Concret, Pariul zilei la FAVBET vă stă la dispoziție cu o cotă de 1,99, dacă alegeți să mizați pe varianta „Danemarca marchează peste 1,5 goluri”.

Danemarca nu a pierdut niciun meci direct

Partida din cadrul Grupei C va reprezenta întâlnirea cu numărul 7 pentru cele două formații. Danemarca a reușit să câștige de șase ori, în schimb ce un meci s-a terminat la egalitate.

Cele două s-au întâlnit și în campania de calificare pentru EURO 2024. Ultimul meci direct datează din 2023, acolo unde Danemarca și-a asigurat participarea la Campionatul European de pe primul loc, grație victorie obținute în fața Sloveniei cu scorul de 2-1.

Profită din plin de cota zilei la FAVBET cu pronosticul „Danemarca marchează peste 1,5 goluri”. Danemarca este o echipă cu un spirit al victoriei și care marchează meci de meci în duelurile importante.

Danemarca a pierdut un singur meci în ultime 10 partide

Danemarca poate să fie surpriza Campionatului European din Germania, la fel ca în 2021. Formația antrenată de Kasper Hjulmand a pierdut un singur meci din ultimele 10 disputate, cu Irlanda de Nord, scor 2-0.

Ba mai mult, Danemarca a marcat nu mai puțin de 21 de goluri în ultimele 10 partide și a încasat doar șase. În frunte cu Hojlund, Eriksen și Christensen, selecționata lui Kasper Hjulmand poate să-și egaleze performanța de la EURO 2020, când a ajuns până în semifinalele competiției.

1,99 este cota oferită de FAVBET pentru „Danemarca marchează peste 1,5 goluri” în partida Slovenia – Danemarca

Please follow and like us:
Pin Share