Ciprian Marica, nemulțumit de ora plecării „tricolorilor” spre Munchen: „Ai nevoie de liniște”

Ciprian Marica, nemulțumit de ora plecării „tricolorilor” spre Munchen: „Ai nevoie de liniște”

Fostul atacant al naționalei României a povestit cum proceda Victor Pițurcă, când era la cârma echipei, și motivul pentru care programul lui „Piți” i se părea unul liniștitor pentru fotbaliști.

Ciprian Marica, nemulțumit de ora plecării „tricolorilor” spre Munchen

Ciprian Marica este nemulțumit de ora plecării „tricolorilor” spre Munchen, pentru meciul cu Ucraina, fiind de părere că ora 09:30 este devreme pentru fotbaliștii naționalei.

„Îmi aduc aminte și lucrul ăsta îmi plăcea fantastic de mult. Pițurcă înainte de meci ne spunea că micul dejun nu e obligatoriu. ‘Odhiniți-vă, băieți, și când vă treziți veniți și luați-l’.

Îți dădea o liniște… Presiunea e enormă la echipa națională. El ne spunea ‘liber, odihniți-vă, dormiți, și după ce luați micul de jun, ne continuăm ziua’.

9:30 mi se pare cam devreme. Ai nevoie de liniște în toată febra aia! Noi ne trezeam la 9:30, 10 la micul dejun”, a mai spus Ciprian Marica, la TV ProTV.

Edi Iordănescu, mesaj emoționant înainte de EURO 2024

Edi Iordănescu a avut un mesaj emoționant înainte de EURO 2024, mobilizându-și fotbaliștii pentru duelurile cu Ucraina, Belgia și Slovacia: În pragul debutului României la EURO 2024, vreau să vă împărtășesc entuziasmul și determinarea echipei noastre. Știm că fiecare dintre voi trăiește cu sufletul alături de noi aceste momente pline de emoție.

Misiunea noastră, mai presus de orice obiectiv, este să aducem bucurie în inimile românilor. Am ajuns aici prin muncă, pasiune și sacrificiu. Am pregătit totul cu energie pozitivă și responsabilitate, pentru a obține maximum din această experiență extraordinară”.

„Fiecare jucător este pregătit, echipa este pregătită. Dacă vom reuși să ne îndeplinim visul, nu va fi o surpriză pentru mine. Iar dacă lucrurile nu vor merge cum ne dorim, responsabilitatea îmi revine în totalitate.

Dar am convingerea că suntem gata de luptă! Sunt mândru de munca și dăruirea băieților noștri. Au dat totul în preliminarii și în pregătirea turneului final și sunt sigur că vor da totul și în meciuri.

Întăriți de gândurile bune ale românilor de acasă și din întreaga lume, suntem o singură inimă! Și batem pentru România!”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu.

Please follow and like us:
Pin Share