Detaliul cu care Irina Columbeanu a atras atenția la venirea în România. Obiceiul moștenit de la Monica Gabor

Detaliul cu care Irina Columbeanu a atras atenția la venirea în România. Obiceiul moștenit de la Monica Gabor

Irina Columbeanu a venit în România vineri noapte, după 6 ani, pentru a-și vedea tatăl. Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica la aeroport, iar toate privirile au fost îndreptate către adolescentă.

Deși fostul milionar spera că va veni și Monica Gabor în țară, așteptările sale au fost în zadar. Irina Columbeanu a venit singură în România, iar primul lucru pe care l-a făcut când și-a văzut tatăl a fost să-l îmbrățișeze. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Irina, în vârstă de 16 ani, s-a tuns scurt și este total diferită de cum și-o amintea tatăl ei. La venirea sa în țară, adolescenta a purtat o ținută lejeră, însă un ghiozdan de la un brand celebru, care valorează aproximativ 2.000 de euro.

Se pare că Irina Columbeanu are aceleași gusturi pentru gențile de lux precum mama ei. După ce a ajuns în București, adolescenta a plecat împreună cu tatăl ei pentru câteva zile în Cluj, acolo unde vor petrece multe momente de neuitat.

În Cluj-Napoca, fiica Monicăi Gabor a optat pentru o ținută mai elegantă. Irinuca a îmbrăcat o cămasă din mătase și o fustă scurtă, iar întreaga ținută a fost accesorizată cu o geantă Chanel, care valorează peste 10.000 de euro. (Vezi AICI foto)

Se pare că Irina Columbeanu duce o viață foarte bună în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește de mai bine de 6 ani alături de mama ei și de iubitul acesteia. Monica Gabor îi asigură fiicei sale un trai de lux în Malibu, iar Irina este implicată în foarte multe proiecte importante la școală. Fiica lui Irinel Columbeanu a apărut chiar și în presa din America.

„O săptămână va sta. O să mergem prin țară și o să vedem acolo cum vom reuși să ne descurcăm! O să stăm și în București, unde nașul meu Matei Miko are un apartament”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, cu doar câteva ore înainte ca fiica lui să sosească, potrivit Wowbiz.ro.

Irinel Columbeanu nu se desparte la azil de geamantanele Louis Vuitton

De aproximativ jumătate de an, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască într-un azil din Ghermănești, același în care a stat și tatăl lui până în ultima clipă de viață. Omul de afaceri și-a pierdut întreaga avere și acum trăiește din ajutorul puținilor prieteni care i-au mai rămas alături după ce a ajuns la sapă de lemn.

Fostul soț al Monicăi Gabor spune că s-a acomodat la azil, deși îi lipsește luxul de altădată. După ce a pierdut vila din Izvorani, el a locuit cu chirie într-un apartament din București, iar Romanița Iovan, fosta sa iubită, era cea care îi plătea chiria.

„Culmea este că nu pot zice că mă plâng. Evident, e greu să pleci dintr-o vilă cu 18 camere și 18 băi și să ajungi instituționalizat printre bătrâni, dar domnul Cassian și personalul de aici mă fac să mă simt ca acasă”, a spus Irinel Columbeanu.

În camera de azil în care locuiește Irinel Columbeanu se află mai multe geamantane Louis Vuitton. Nu vrea să renunțe la ele și își amintește că le-a cumpărat atunci când a fost cu Monica Gabor la Paris.

„Vă referiți la diplomatul de la Vuitton. Să vă explic, diplomatul acesta «știe» mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri. Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului. Dacă vedeți, am și pe șifonier tot setul de voiaj de la Vuitton, genți pe care le-am luat cu Monica de la Paris când nu ne mai încăpeau cumpărăturile, și făceam multe în acele vremuri, dar asta e, nu mai e cazul acum”, a mai spus fostul milionar pentru sursa mai sus-menționată.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share