FANATIK LA EURO, luni, 17 iunie, ora 19:00! Horia Ivanovici, ediție specială Fanatik cu invitați de top și live-uri din Germania după România – Ucraina

FANATIK LA EURO, luni, 17 iunie, ora 19:00! Horia Ivanovici, ediție specială Fanatik cu invitați de top și live-uri din Germania după România – Ucraina

Startul emisiunii FANATIK LA EURO se va da la scurt timp după încheierea partidei România – Ucraina, prima apariție a trupei lui Edi Iordănescu la turneul final. În fapt, vor fi ediții speciale dedicate în principal meciurilor echipei naționale de fotbal a României. Cu transmisiuni live de la reporterii FANATIK în Germania!

FANATIK LA EURO, luni, 17 iunie, ora 19:00! Marius Șumudică, Dănuț Lupu și Mihai Stoichiță, invitații lui Horia Ivanovici

Așadar, luni, 17 iunie, de la ora 19:00, Horia Ivanovici că invită să urmăriți prima ediție a emisiunii FANATIK LA EURO. Va fi un adevărat show ce poate fi urmărit în direct pe www.FANATIK.ro.

Pentru această ediție inaugurală în care se va dezbate tot ce s-a întâmplat în meciul România – Ucraina de la EURO 2024,invitații vor fi pe măsură: Marius Șumudică și Dănuț Lupu. Iar din Germania va intra Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Totul pentru un nou show marca Horia Ivanovici!

Vor fi discuții intense despre debutul ”tricolorilor”, se va analiza în amănunt jocul echipei, tactica aleasă de selecționerul Edi Iordănescu, dar și ce urmează pentru naționala noastră în continuare la turneul final.

În cadrul FANATIK LA EURO vor exista reacții ale oamenilor din fotbal legate de primul joc al României la EURO 2024. În plus, emisiunea va fi condimentată cu transmisiuni în direct din Germania, de la reporterii FANATIK.

Prin telefon vor intra în direct cele mai relevante personaje, dar nu vor lipsi nici super exclusivitățile marca FANATIK. Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize.

FANATIK LA EURO, luni, 17 iunie, ora 19:00. Spectacol la nivel înalt

FANATIK LA EURO poate fi urmărită în direct și în exclusivitate pe toată durata turneului final, pe site-ul exclusivităților www.fanatik.ro. Emisiunea va putea fi văzută în premieră apoi pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Noua emisiune sportivă realizată de Horia Ivanovici vă așteaptă ori de câte ori este nevoie cu ediții speciale. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

Nu uitați să dați LIKE, SHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK LA EURO.

Please follow and like us:
Pin Share