Cota zilei de duminică la Euro 2024 vine de la Serbia – Anglia. Pronosticul care aduce profit

Cota zilei de duminică la Euro 2024 vine de la Serbia – Anglia. Pronosticul care aduce profit

Serbia – Anglia este a doua confruntare a grupei C de la EURO 2024. Duelul are loc pe data de 16 iunie, de la ora 22:00, în prima etapă a Campionatului European din Germania, pe Arena AufSchalke din Gelsenkirchen. Cota zilei la MOZZART BET este extrem de ofertantă și te ajută să faci profit la pariuri.

Serbia – Anglia este primul meci al finalistei din ediția trecută a Campionatului European. Se marchează multe goluri? Profită de cota zilei

Serbia – Anglia este meciul de debut al finalistei din ediția trecută a Campionatului European. Echipele antrenate de Dragan Stojkovic și Gareth Southgate își doresc o calificare în faza următoare a Campionatului European din Germania.

Înainte de meciul direct dintre cele două echipe, Serbia a disputat două partide amicale cu Austria (1-2) și cu Suedia(3-0). În schimb, Anglia s-a duelat cu Bosnia și Herțegovina (3-0) și un rezultat șocant cu Islanda (0-1).

De-a lungul timpului, cele două formații nu s-au întâlnit niciodată, însă finalista EURO 2020 este văzută de multe voci din fotbal drept principala favorita a Campionatului European din Germania. Astfel, cota zilei la MOZZART BET pe care am ales-o este de 2,45 cu pronosticul „ambele echipe marchează și peste 2.5 goluri în meci”.

Anglia va da „piept” pentru prima dată cu reprezentativa Serbiei

Partida din cadrul grupei C va fi a 7-a partidă din cadrul Campionatului European din Germania. Naționala celor „trei lei” este văzută drept principala favorită să ridice cel mai prestigios trofeu european. Pofta de gol a englezilor este foarte bine cunoscută, iar Bellingham, Saka sau Harry Kane pot marca în orice moment.

Serbia este cunoscută drept o echipă foarte bine organizată, cu jucători care pot ieși în orice moment la „rampă”. Dušan Vlahović, Sergej Milinković-Savić sau căpitanul Dusan Tadic pot face în orice moment diferența în faza ofensivă.

Profită din plin de cota zilei la MOZZART BET cu pronosticul „ambele echipe marchează și peste 2.5 goluri în meci”. Anglia este o echipă care joacă doar la victorie și care marchează meci de meci în duelurile importante. Serbia este o echipă care stă foarte bine în teren, iar jucătorii din atac au parte de o „fantezie” neobișnuită.

Ambele echipe s-au calificat fără probleme la EURO 2024

Anglia a câștigat grupa din preliminarii fără probleme, terminând pe primul loc, fără să fie învinși. Naționala „celor trei lei” a fost în grupă și cu campioana en-titre, Italia, însă „azzuri” nu le-au făcut probleme englezilor.

Serbia a terminat pe locul secund în grupa din preliminarii, Ungaria, care tocmai a jucat la EURO 2024, s-a impus în două rânduri în fața sârbilor. Meciul dintre Serbia și Anglia este unul inedit, fiind anumite restricții la consumul de alcool pe stadion, polițiștii recomandând chiar consumul de canabis în detrimentul alcoolului.

2.45 este cota oferită MOZZART BET pentru pronosticul „ambele echipe marchează și peste 2.5 goluri în meci” la meciul Serbia – Anglia

Please follow and like us:
Pin Share