Soția lui Gabriel Cotabiță, detalii despre starea de sănătate a artistului, după ce Horia Moculescu a anunțat că e bolnav: „Era riscant”

Soția lui Gabriel Cotabiță, detalii despre starea de sănătate a artistului, după ce Horia Moculescu a anunțat că e bolnav: „Era riscant”

Gabriel Cotabiță a lipsit de la concertul aniversar al lui Horia Moculescu, iar acesta a anunțat pe scenă că este bolnav. Soția cântărețului a făcut primele declarații despre starea acestuia de sănătate.

Îndrăgitul artist Gabriel Cotabiță s-a pregătit intens pentru a participa la spectacolul aniversar al marelui compozitor Horia Moculescu. Totuși, în ciuda tuturor eforturilor sale, el nu a mai reușit să urce pe scenă în seara evenimentului. Horia Moculescu a dezvăluit în timpul spectacolului că Gabriel Cotabiță s-a îmbolnăvit, aceasta fiind cauza absenței sale.

„Este bolnav. A fost la repetiții și a cântat impecabil… Nu a putut veni”, a dezvăluit Horia Moculescu în timpul evenimentului.

Contactată de către reporterii Playtech Știri, Alina, soția artistului, a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță.

„Nu a fost bolnav. A fost o chestie de moment și nu puteam risca să intre pe scenă în condițiile respective. A mâncat mâncarea greșită, pur și simplu. El a fost la repetiții, a fost la probe, dar în ziua respectivă nu ne-am putut descurca cu problema aceea la stomac, era riscant”, a declarat soția lui Gabriel Cotabiță pentru sursa mai sus-menționată.

Publicul, care aștepta cu nerăbdare prestația lui Gabriel Cotabiță, a fost informat de Horia Moculescu despre situația neprevăzută. În locul său, la finalul spectacolului, Adrian Daminescu a interpretat încă o piesă, reușind să încheie seara într-o notă pozitivă, deși absența lui Cotabiță s-a făcut simțită.

„Pentru vara asta nu avem planuri, poate vom merge pe la Mamaia un pic”

Soția artistului a declarat că Gabriel Cotabiță are foarte multe evenimente în această vară, astfel că vacanțele sale sunt limitate. „În rest, pentru vara asta nu avem planuri, poate vom merge pe la Mamaia un pic. Având multe evenimente, mai răruț. Oricum, pe aici, prin România.”

Totul despre Gabriel Cotabiță

Gabriel Cotabiţă este un solist de muzică uşoară şi rock, născut la 1 noiembrie 1955, la Craiova. El a absolvit Facultatea de Electrotehnică din Craiova, dar a ales o carieră în muzică după ce a profesat o perioadă ca inginer. De altfel, Cotabiţă a urmat în copilările cursurile Şcolii Populare de Artă din Craiova, iar pasiunea pentru muzică nu a abandonat-o niciodată.

În 1975, s-a lansat în muzica rock cu formaţia Redivivus, apoi a colaborat o scurtă perioadă cu trupa Basorelief. În 1983, a devenit solistul Holograf, cu care a înregistrat albumul de debut al formaţiei, Holograf 1.

Gabriel Cotabiţă a abandonat muzica rock în 1986, după ce a participat la Festivalul de la Mamaia, unde a lăsat o foarte bună impresie cu o melodie compusă de Ionel Tudor.

Cotabiţă şi-a alcătuit apoi propria formaţie, Vodevil, cu care a efectuat turnee prin ţară, iar în 2002 a fondat VH2, alături de Mihai Pocorschi, fără a renunţa niciun moment la cariera solo.

După Revoluţie, Gabriel Cotabiţă a mai fost director muzical și realizator de emisiuni la Tele 7abc, a deţinut funcția de director la Aldaco Film şi a prezentat mai multe festivaluri muzicale.

Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit în 1996 cu Ioana Nagy, cu care are trei fete, Aela şi gemenele Eliza şi Milena. Cei doi s-a despărţit după 19 ani. În anul 2016, Gabriel Cotabiță s-a căsătorit a doua oară, cu Alina Gabriela Munteanu, care este mai tânără cu 28 de ani decât artistul.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share