Provocare periculoasă. Trei tineri, filmați când merg pe tren, în Cehia | VIDEO

RMAG news

Filmarea a fost realizată accidental de camera de bord a unei ambulanțe a unui serviciu medical privat, la Černošice, lângă Praga, capitala Cehiei. Trei tineri stăteau pe cuplajul ultimului vagon al unui tren de călători, după cum arată înregistrarea difuzată de Blesk.

„În timp ce echipajul medical trata un biciclist rănit în Černošice, camera de la bord a filmat distracția ciudată a trei tineri, în spatele unui tren de pasageri”, a scris serviciul de ambulanță de pe rețeaua X.

Incidentul a avut loc vineri, 14 iunie. Tinerii stau pe ultimul vagon al unui tren de mare vitează care circula de la Praga la Beroun.

Při dnešním ošetřování zraněného cyklisty v Černošicích natočila palubní kamera podivnou zábavu tří mladistvých cestujících vzadu na osobním vlaku. pic.twitter.com/rHRwii4X4Q

— TRANS HOSPITAL PLUS (@trans_hospital) June 14, 2024

Potrivit comentarii, acțiunea tinerilor „ar putea fi una dintre multele provocări periculoase de pe platforma TikTok”.

Un caz similar a avut loc în această săptămâna, în regiunea Plzeň, între Nezvěstice și Zdemyslice. Atunci, potrivit poliției, mecanicul de locomotivă a oprit trenul, însă tânărul care circula pe locomotivă a fugit și nu a fost identificat.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share