Rețete de salate cu conținut scăzut de carbohidrați perfecte pentru vară. Simple și savuroase

Rețete de salate cu conținut scăzut de carbohidrați perfecte pentru vară. Simple și savuroase

De asemenea, cel puțin 6 grame din acești carbohidrați provin din fibre. Aceștia te pot ajuta în privința senzației de sațietate, susțin sănătatea inimii și promovează o digestie regulată.

Rețete de salate cu conținut scăzut de carbohidrați

Rețetele sunt o notă finală perfectă pentru o masă bogată în proteine. Și pentru că temperaturile ridicate ne împiedică de cele mai multe ori să consumăm alimente cu sosuri sau extrem de bogate în grăsimi, salatele sunt perfecte. Au arome complete și sunt pline de nutrienți care să păstreze organismul hidratat.

Salată de varză Kale

Pentru această salată, este nevoie mai întâi să infuzezi un dressing picant cu usturoi în kale, prin masarea cu mâinile a verdețurilor și a dressingului. Poți folosi orice tip de varză pentru această rețetă, dar nu uita să îndepărtezi tulpinile dure înainte de a o prepara. Ulterior, adaugi parmezanul, uleiul, sucul de lămâie, usturoiul, sosul de soia, anșoa, piperul și sarea.

Salată de vinete la grătar

Această salată ușoară de vinete la grătar este o garnitură sănătoasă, perfectă pentru vară. O prepari în doar 25 de minute și poate fi servită caldă sau la temperatura camerei. Este la fel de potrivită pentru petreceri ocazionale, dar și pentru cine în timpul săptămânii, ceea ce o transformă într-un preparat reușit și extrem de accesibil.

Combinația de vinete, roșii cherry, ardei roșii, ceapă roșie și ierburi proaspete face ca salata să fie plină de arome și culori. O poți servi cu pui sau pește la grătar. De asemenea, poate fi parte a unui platou de mezze vegetarian cu hummus și lipie.

Salată tocată pe care o mănânci cu lingura

Aceasta este o salată tocată pe care o poți mânca cu o lingură. Rețeta de salată tocată este plină de arome, culori și texturi deosebite. Poți folosi țelină, morcovi, ardei roșu, mere, castraveți, verdețuri, varză, brânză de capră și migdale. Este excelentă pentru orice masă de sărbători deoarece își păstrează prospețimea și rămâne crocantă.

Salată de castraveți și avocado

Din lista de rețete de salate cu conținut scăzut de carbohidrați face parte și salata de castraveți și avocado. Această salată sănătoasă de castraveți și avocado se prepară în doar cinci minute. Sucul de lămâie și ierburile proaspete sporesc aromele strălucitoare din această salată crocantă și cremoasă, care este o garnitură perfectă pentru pui, pește sau friptură la grătar.

Citește continuarea aici

Cea mai extremă dietă. Cum putem stimula electric creierul pentru a slăbi

Please follow and like us:
Pin Share