Tatăl Simonei Halep, în lacrimi. Imagini unice cu Stere Halep la Cluj

Tatăl Simonei Halep, în lacrimi. Imagini unice cu Stere Halep la Cluj

Tatăl Simonei Halep, emoționat până la lacrimi

Revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis a fost marcată de un meci demonstrativ alături de Andrei Pavel, împotriva lui Andre Agassi și Steffi Graf. Fanii prezenți în sală au avut parte de un spectacol memorabil și au primit-o pe Simona cu ovații și aplauze călduroase.

În tribune, Stere Halep, tatăl Simonei, nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi în timpul discursului fiicei sale. Camerele de filmat au surprins momentul emoționant, iar publicul a fost martor la intensitatea sentimentelor trăite de familia Halep.

Discursul Simonei Halep

Simona Halep a mulțumit publicului pentru susținerea necondiționată, subliniind cât de mult a însemnat pentru ea această primire specială, mai ales după perioadele dificile prin care a trecut.

„Vă mulțumesc din suflet pentru această primire deosebită. A fost o perioadă grea, dar datorită vouă, sunt aici astăzi. Vreau să vorbim doar despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc și familiei mele pentru tot sprijinul. Acești doi ani au fost grei, dar sper să revin la cel mai înalt nivel și să ne bucurăm de meciuri și victorii”, a declarat Simona Halep, conform Sport.ro.

Mesaj pentru Echipa Națională a României

Înainte de debutul echipei naționale a României la EURO 2024, Simona Halep a transmis un mesaj de susținere. „Sigur că da, le țin pumnii echipei naționale. Sunt alături de ei cu tot sufletul”, a afirmat Halep, potrivit as.ro.

Fostul număr 1 WTA și-a exprimat dorința de a reveni la o formă fizică optimă pentru a putea participa la mai multe turnee. „Mă simt bine, mă bucur că am revenit la Cluj. A fost o perioadă dificilă, dar primirea a fost superbă. Nu sunt recuperată 100%, dar încerc să fac tot ce pot pentru a mă recupera complet și a începe să joc turnee”, a spus Halep, subliniind că nu se gândește la retragerea din tenis.

 

Please follow and like us:
Pin Share