(P) Naționala deschide scorul, biletul tău devine verde cu „Avantaj România”!

(P) Naționala deschide scorul, biletul tău devine verde cu „Avantaj România”!

În această vară, la turneul final din Germania, ești în avantaj când pariezi pe România! Dacă naționala noastră înscrie primul gol, pariul tău va fi câștigător. Și chiar dacă România nu marchează prima, dar reușește să obțină victoria, pariul tău va fi tot câștigător!

Oferta se aplică doar la opţiunea de pariere „Avantaj România”, pe care o vei găsi pe prima poziție în oferta meciurilor României.

Descoperă oferta completă pentru România – Ucraina!

Această ofertă este disponibilă exclusiv pre-meci, atât online, cât și pe terminalele din agenții și nu poate fi combinată cu alte opţiuni de pariere.

Oferta „Avantaj România” va fi disponibilă cu două zile înainte de fiecare meci al naționalei noastre și o vei putea adăuga pe bilet direct din pagina principală.

Nu uita că pariurile plasate pe rezultatul „Final” beneficiază doar de oferta SuperAvantaj, care face pariul câștigător atunci când România conduce cu o diferență de două goluri.

Află aici tot ce trebuie să știi despre „Avantaj România”! Poți adăuga opțiunea de pariere direct pe biletul tău din butonul Avantaj Romania de pe pagina principală.

 

Please follow and like us:
Pin Share