La doar 38 de ani, Geanina Ilieș recunoaște: “De foarte multe ori am fost asociată ca fiind orice altceva decât mama lui”. Exclusiv

La doar 38 de ani, Geanina Ilieș recunoaște: “De foarte multe ori am fost asociată ca fiind orice altceva decât mama lui”. Exclusiv

Frumoasa Geanina Ilieș recunoaște că, între ea și fiul ei, există o frumoasă alianță. Abia așteaptă să devină soacră și ne spune că n-a avut niciodată frici atunci când Patrik era mic.

Geanina Ilieș dezvăluie cel mai greu moment din viața ei

Geanina Ilieș, frumoasă prezentatoare de la Antena Stars recunoaște că singură ei grijă este să fie un exemplu bun pentru Patrik, fiul ei. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru FANATIK, Geanina Ilieș ne spune că, de cele mai multe ori, lumea nu o asociază ca fiind mama lui Patrik, lucru care-i distrează pe amândoi. Frumoasa prezentatoare ne povestește despre cel mai greu moment pe care l-a trăit și mărturisește că cel mai important lucru într-o relație este respectul.

“Noi doi suntem un întreg care poate rezolva orice”

Frumoasa Geanina Ilieș, mama de adolescent. Patrick are deja 17 ani. Care este cea mai mare grijă a ta, acum, ca mamă?

-Să fiu cel mai bun exemplu pentru copilul meu. Patrick, ca orice copil, are nevoie de repere în viață. Noi, ca părinți, trebuie să fim foarte atenți la ceea ce livrăm în viața lor. Comunicarea este sfântă în relația noastră și cred că de aici vin toate rezolvările. Noi doi suntem un întreg care poate rezolva orice.

Geanina Ilieș, mama unui adolescent de 17 ani

Pe lângă mamă, reușești să fii și cea mai bună prietenă a fiului tău?

-Eu și Patrick suntem o echipă. Știu că există discuții în ceea ce privește relația mamă-copil, în ultima perioadă, iar abordarea această consider că este relativă. Suntem diferiți ca părinți, copiii noștri sunt crescuți în medii diferite, iar creșterea și educația pe care i-o dăm copilului nostru trebuie să țină cont de tot ceea ce ne înconjoară.

Timpul este prețios în creșterea unui copil. În primul rând trebuie să-ți faci timp și să acționezi cu răbdare în dezvoltarea copilului tău. Patrick a ajuns într-un punct de maturitate în momentul de față și îmi permit să vorbesc cu el orice. Încă de mic vorbeam cu el ca și cu un om matur.

Inteligența emoțională pe care și-o creează ține și de noi, ca părinți. Suntem prieteni, suntem o echipă, dar mai întâi de toate îi sunt mamă. El respectă acest aspect mai mult decât toate celelalte funcții pe care le dețin. Nu îi sunt șefă! Îi sunt aliat într-o viață de care vrem să ne bucurăm amândoi și să ne creăm amintiri frumoase.

Te-ai pregătit pentru ziua când vei deveni soacră?

-Toate mamele de băieți vor fi! Că vor sau nu vor. Eu voi fi acolo pentru el iar fericirea lui primează, indiferent de statutul meu. Dacă el este fericit și eu voi fi fericită.

Când era mic, ai fost genul relaxat sau te speriai din orice?

-N-am avut emoții. L-am dorit atât, îl așteptam cu atâta emoție, număram zilele. M-am pregătit dinainte. Adoram să stau cu copiii, să mă joc cu nepoțelele mele și să am grijă de ele. O femeie simte și știe ce are de făcut când vrea să devină mamă.

Orice ai de făcut în primii ani de ani de viață alături de copilul tău, te formează ca mama. Asta fără să faci neapărat cursuri de alăptare, parenting sau orice altceva. Sunt minunate aceste cursuri și mă bucur că trăim aceste vremuri în care viitoarele mămici pot lua informații pentru a elimina temerile. La mine nu a fost nevoie.

Geanina Ilieș recunoaște: “De foarte multe ori am fost asociată ca fiind orice altceva decât mama lui”

Ești o femeie superbă. Nu ți se întâmplă să ți se spună că ești sora lui Patrick mai mare, nu mama lui?

-De foarte multe ori am fost asociată ca fiind orice altceva decât mama lui. Eu, până de curând, evitam să postez poze cu Patrick pe rețelele de socializare, iar oamenii nu știau că el este fiul meu, când ieșeam spre exemplu la un film sau la masă. Ne distrăm foarte tare cu chestia asta.

Chiar și acum ne mai distrăm. Patrick s-a maturizat, este mai înalt decât mine și, pentru cei care nu ne cunosc, normal că nu își imaginează că este fiul meu. Ne distrăm mult pe tema asta.

Care a fost cea mai grea întrebare pe care ți-a pus-o, vreodată, Patrick?

-Cred că pe la 5 ani m-a întrebat foarte serios “de unde îmi iau puterea”. M-a șocat. Mi-am dat seama că pentru el, chiar și la aceea vârstă, eram un exemplu și mi-a umplut inima de bucurie. Copiii sunt atât de atenți la tot ceea ce facem, încât nici nu ne imaginăm.

Cum a fost copilăria ta?

-Superbă! Fiind singura fată între 4 băieți am fost cea mai răsfățată. Atât de frați cât și de părinți. Indiferent ce prostii făceam, eu doar eram “martora”, nu “inculpata”. Și azi ne aducem aminte de momentele noastre atunci când ne strângem la masă, la părinții noștri.

Cui îi spuneai secretele tale, mamei să tatei?

-Mamei, clar. Cu mama vorbeam orice. A fost tot timpul cloșca cea mai înțelegătoare care, de foarte multe ori, lua asupra ei toate prostiile noastre.

Frumoasa Geanina Ilieș a fost o adolescentă băiețoasă

Cum a fost perioada liceului? Erai timidă sau cel mai rebelă?

-Pentru mine a fost cea mai frumoasă perioadă. Am avut o gașcă de prietene tare simpatică. Eram 30 de fete și 2 băieți în clasa cu profil uman/filologie și chiar învățam toți foarte bine. Eram pasionați de tot ceea ce făceam iar profesorii au fost incredibil de implicați în formarea noastră. Până în clasa a 10-a am fost mai băiețoasă însă în ultimii doi ani mi-am descoperit latura și energia feminină

Când te-ai îndrăgostit prima dată?

-La 12 ani pentru că aveam un poster cu David Hasselhoff. Eram fană Baywatch. Platonic. Mi-a trecut repede. M-am mutat și, când am încercat să dau posterul jos, l-am rupt din greșeală. Mi-a părut rău, dar mi-a trecut repede.

Geanina Ilieș își aduce aminte de primii bani câștigați

Mai ții minte când ai câștigat primii bani? Și pe ce i-ai cheltuit?

-Da, lucram în timpul vacanței de vară, cred că prin clasa a 11-a. Împărțeam pliante cu diferite reclame. Eram atât de ambițioasă să-mi câștig banii singură. Țin minte că m-am pregătit pentru toamnă la școală și mi-am luat o super pereche de adidași.

Care a fost cel mai greu moment din viața ta? Ce s-a întâmplat, cum ai reușit să mergi mai departe?

-Atunci când mama mea a trecut printr-o perioadă medicală  destul de complicată. Au trecut mai mult de 14 ani de atunci, însă nu am cum să uit acele momente. O prețuiesc mult, ca orice copil care își iubește părinții. Pentru mine familia este totul iar mama este stâlpul și întotdeauna va fi așa!

“Nu aș mânca niciodată ardei umpluți”

Ce nu știe lumea despre tine și ai vrea să spui azi?

-Nu mă sperie nimic în viața asta, pot face orice! Calc, gătesc, sunt obsedată de curățenie, grădinăresc. Sunt destul de îndemânatică la orice. Dacă mă pui să pescuiesc, spre exemplu, nu mă las până nu îți prind cel mai mare pește. Și dacă m-ai întreba ce nu aș face niciodată, nu aș mânca ardei umpluți. Nu pot! Singurul lucru pe care nu îl pot face. Încă mă întreb care este problema mea cu ardeii umpluți (râde, n. red.).

Arăți senzațional. Ai renunțat la anumite alimente, mergi des la sală, care este secretul tău?

-Gena, sala, nu fac excese, beau multă apă, nu pierd nopțile și mă trezesc la ora 6:30 în fiecare dimineață.

Care este principala ta calitate? Dar cel mai mare defect?

-Principala calitate este că anticipez foarte bine tot ceea ce mă înconjoară și un foarte bun instinct. Defect… sunt perfecționistă!

Geanina Ilieș recunoaște, la 38 de ani: “Nu numai în frumusețe stă feminismul unei doamne”

Consideri că frumusețea ta a reprezentat un atu în meseria pe care ți-ai ales-o?

– Nu știu cât a reprezentat în trecut însă azi  sunt o femeie foarte sigură pe mine, cu alte calități mult mai importante decât frumusețea. Mult mai înțeleaptă și, într-atât de umană, încât să realizeze că nu numai în frumusețe stă feminismul unei doamne.

Cum merge emisiunea de la Antena Stars? Cât de repede te-ai adaptat?

-Perfect! Totul este exact cum mi-am imaginat. Am o echipă frumoasă cu care fac o treabă extraordinară. Le aducem telespectatorilor zilnic, de la ora 14.00, noutățile din zona mondenă.

Live-uri de la principalele evenimente mondene, dar și de la cele mai importante evenimente din viaţa vedetelor. Intervenții în direct cu specialişti din diverse domenii, breaking news-uri din lumea mondenă, dar şi dezbateri în direct, alături de diverși invitați.

Care este cel mai important lucru care contează într-o relație?

-Respectul. Este singurul care rămâne până la adânci bătrâneți.

Dacă ar fi să ștergi ceva din trecutul tău, la ce lucru sau întâmplare ai renunța?

-Niciunul. Ar însemna să-mi anulez toate experiențele de viață!

Ce planuri ai pentru vacanță de vara de anul acesta? Ai vreo destinație preferată?

-Important este cuvântul vacanță. Restul vine de la sine. Sigur voi sta pe un șezlong, la mare! Ador plaja și briza mării.

Please follow and like us:
Pin Share