Ceartă între doi foști concurenți Te cunosc de undeva. Nu-și mai vorbesc după încheierea show-ului: “Mi-a dat unfollow”

Ceartă între doi foști concurenți Te cunosc de undeva. Nu-și mai vorbesc după încheierea show-ului: “Mi-a dat unfollow”

Doi foști concurenți de la Te cunosc de undeva au avut parte de o ceartă, iar acum nu-și mai vorbesc. Unul dintre ei a făcut declarații despre ce s-a întâmplat.

Ceartă între doi foști concurenți de la Te cunosc de undeva. După încheierea show-ului, nu-și mai vorbesc

În sezonul cu numărul 20 Te Cunosc de Undeva, Zarug a făcut echipă cu Eliza Natanticu, iar cei doi s-au înțeles foarte bine și au făcut transformări de senzație.

Mai mult, cei doi au spus că această experiență a făcut ca relația lor de prietenie să fie și mai puternică și sunt convinși că văr păstra legătura și după ce emisiunea s-a terminat.

În sezonul 17 al emisiunii de la Antena 1, Zarug a făcut echipă cu Jazzy Jo. Cântăreața a avut câteva nemulțumiri la adresa colegului ei, care a recunoscut că nu este cel mai bun atunci când vine vorba despre munca în echipă.

Jazzy Jo s-a supărat foarte tare pe fostul ei coechipier, apoi a hotărât să nu-l mai urmărească pe rețelele de socializare. Ulterior, cântăreața l-a și blocat, după cum a dezvăluit Zarug.

“Jazzy Jo mi-a dat și unfollow și tot. Efectiv, după ce s-a terminat, s-a supărat tare. Adevărul este că am învățat și eu să lucrez și eu în echipă.

Ca artist, ești destul de individualist așa, nu chiar știi să lucrezi în echipă, acum m-am perfecționat cu Eliza Natanticu (…) Două gale am câștigat plus bonus”, a spus Zarug la Xtra Night Show, potrivit libertatea.ro.

Jazzy Jo și Zarug au făcut echipă la Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram

De asemenea, Zarug a recunoscut că a fost un sezon greu pentru el, deoarece a fost nevoit să depună efort fizic intens. Acesta chiar a ajuns la spital după repetiții, deoarece corpul său a fost foarte solicitat.

“Repetam mult acasă, cel puțin pe partea de canto și coregrafie, da. Coregrafia m-a băgat în spital. E prima oară în viața mea când am ajuns cu salvarea la urgență, nefiind obișnuit cu efortul fizic atât de intens, mi-am suprasolicitat corpul și am făcut o contractură intercostală și a fost un moment ‘simpatic’.”, a mai spus fostul concurent.

Eliza Natanticu, dezvăluiri despre relația de prietenie cu Zarug

În schimb, Eliza Natanticu și Zarug au o relație foarte bună, iar soția lui Cosmin Natanticu a avut de spus numai lucruri bune le adresa lui. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să se înțeleagă atât de bine, din moment ce au făcut parte din echipe diferite la America Express.

“Lumea ar fi zis despre noi în primă fază că n-o să ne înțelegem. Toți se gândesc că am fost în echipe adverse la Asia Express. Și, ce crezi, chiar să o ai parte de o surpriză.

Mă înțeleg extraordinar cu el. Avem o chimie și această chimie ne face să strălucim. Râdem, glumim. Facem mișto unul de celălalt. (…)

Sunt foarte mândră de relația mea cu Zarug. Am ajuns să ne cunoaștem și să văd ce om, deosebit, talentat este. ”, a declarat Eliza Natanticu pentru FANATIK, acum câteva luni.

Please follow and like us:
Pin Share