Kevin De Bruyne transmite un mesaj clar înaintea debutului la EURO 2024: „Sunt pregătit să ajut Belgia să facă ceva măreț”

Kevin De Bruyne transmite un mesaj clar înaintea debutului la EURO 2024: „Sunt pregătit să ajut Belgia să facă ceva măreț”

Kevin De Bruyne nu resimte accidentările suferite pe parcursul sezonului, mijlocașul propunându-și să conducă Belgia în drumul spre trofeul Campionatului European.

Kevin De Bruyne transmite un mesaj clar înaintea debutului la EURO 2024: „Sunt pregătit să ajut Belgia”

Mijlocașul de la Manchester City nu a avut parte de un sezon de „vis” din punct de vedere al accidentărilor, jucătorul lipsind pe o perioadă lungă din cauza unei accidentări la coapsă. De Bruyne a jucat doar în 18 partide în acest sezon pentru „cetățeni” în campionat, dar a fost suficient ca băieții antrenați de Pep Guardiola să câștige titlul în Premier League.

Din cauza accidentărilor suferite, Kevin De Bruyne a reușit să evolueze doar de patru ori în ultimele 18 luni pentru „Diavolii Roșii”, însă acum jucătorul spune că nu mai resimte dureri și că e 100% pregătit pentru a le aduce fanilor de la Bruxelles trofeul mult dorit.

„Am avut o perioadă lungă în inactivitate și e normal ca alte probleme minore să apară. Am reușit ca în ultimele trei sau patru luni să joc o mulțime de jocuri la un nivel bun. Sunt pregătit să ajut Belgia să faca ceva măreț la acest turneu final”, a declarat Kevin De Bruyne, potrivit Reuters.

Totodată, căpitanul Belgiei a prefațat participarea la EURO 2024, deși „Diavolii Roșii” sunt pe poziția a treia a clasamentului FIFA, mijlocașul nu pune preț pe acest lucru, considerând că la turneele finale nu contează poziția din clasament.

“Nu aș spune că echipa noastră este a treia cea mai bună din lume în acest moment, dar într-un turneu clasamentul nu contează. Suntem într-un flux pozitiv și simt că echipa este pregătită. Nu suntem favoriți și este greu de spus unde ar trebui să fim clasați” a mai spus jucătorul lui Manchester City, potrivit sursei de mai sus.

Naționala Belgiei este pregătită de EURO 2024

Căpitanul Belgiei, Kevin De Bruyne, a vorbit despre meciul de debut de la Campionatul European, considerând că Slovacia poate să fie periculoasă și că trebuie să fie atât el, cât și colegii lui la cel mai înalt nivel pentru a se impune.

“Cel important pentru ei este triunghiul de la mijloc, ei sunt băieții care au pus Slovacia împreună cu și fără minge. Au apărători buni și benzi rapide. Știm la ce să ne așteptăm și trebuie să fim la cel mai bun nivel al nostru pentru a câștiga” a completat Kevin De Bruyne.

Naționala Belgiei se va întâlni cu Slovacia în prima etapă de la EURO 2024 luni, 17 iunie de la ora 19:00, imediat după prima partidă din grupa E, România – Ucraina, care e programată la ora 16:00. Grupa E de la EURO 2024 este considerată de mulți specialiști drept „una a surprizelor”, fiecare echipă având șanse reale de calificare în optimile turneului final.

Please follow and like us:
Pin Share