Presa din Spania, cuvinte la superlativ despre Radu Drăgușin înainte de debutul la EURO 2024

Presa din Spania, cuvinte la superlativ despre Radu Drăgușin înainte de debutul la EURO 2024

Radu Drăgușin este pregătit pentru debutul la EURO 2024. Fundașul României dă încredere formației antrenate de Edward Iordănescu și este lăudat pentru calitățile sale de presa din Spania.

Presa din Spania, cuvinte la superlativ despre Radu Drăgușin înainte de debutul la EURO 2024

Presa din Spania îl vede pe fundașul lui Tottenham ca fiind un stâlp deja foarte important pentru România, deși, nu are, încă, foarte multe selecții pentru “tricolor”. Ibericii îl văd cu ochi foarte buni pe Radu Drăgușin înainte de debutul la EURO 2024.

“Liderul și steaua României, la doar 22 de ani și mai puțin de 20 de meciuri internaționale. Fostul jucător de la tineretul lui Juventus a avut o perioadă strălucitoare la nou promovata Genoa, astfel că Tottenham nu a ezitat să pună 25 de milioane de euro pe masă, în iarnă.

În Premier League concurează cu Romero și Van de Ven, iar potențialul său este incontestabil, într-o apărare de trei sau patru fundași.

În duelurile aeriene, la 1,91 metri, este un colos și stă bine în teren. ‘Este capabil să acopere mult spațiu în spatele lui’, a avertizat fostul său antrenor, Alberto Gilardino”, a scris presa din Spania, conform celor de la Marca.

Radu Drăgușin, reacție înainte de România – Ucraina

“Noi am plecat de la ultimul meci cu gândul că vrem să ieșim din grupă. Acesta este obiectivul nostru și cred că este un obiectiv pe care putem să-l atingem, pentru că mereu am fost ‘underdog’.

Majoritatea nu a crezut că putem face asta, să ne calificăm. Trebuie să avem încredere că putem face un EURO bun. Nu cred că suntem outsiderii grupei”, a declarat Radu Drăgușin, la conferința de presă din Germania.

Ce sport practică Radu Drăgușin în timpul liber

Fundașul transferat de Tottenham de la Genoa plimbă câinele în timpul liber, gătește și citește cărți pentru dezvoltare personală. Radu Drăgușin iubește să joace golf în timpul liber și mărturisește că Londra este orașul său preferat.

“În timpul liber mă plimb cu câinele, gătesc şi citesc chestii de dezvoltare personală. Pe câinele meu îl cheamă Kai, are şase luni şi este labrador.

Pot spune că Londra este oraşul meu preferat, este impresionant, sunt o gramadă de culturi şi locuri de văzut. Îmi place să joc golf, am descoperit acest sport la Genoa, iar în Anglia este foarte dezvoltat”, a mărturisit Radu Drăgușin pe FRF.TV.

Please follow and like us:
Pin Share