Ucrainenii sunt deja cu gândul la derby-ul cu Belgia! Ce gafă au făcut înainte de meciul cu România

Ucrainenii sunt deja cu gândul la derby-ul cu Belgia! Ce gafă au făcut înainte de meciul cu România

EURO este aproape de debut pentru echipa națională a României, care va înfrunta țara vecină, Ucraina. Însă, oficialii ucraineni au postat o fotografie cu echipamentul, dar au gafat-o destul de tare.

Gafă de proporții a Ucrainei

Pe tricourile ucrainenilor a apărut un imprimeu special, dedicat meciului de debut de la turneul final. Însă, cele două drapeluri au atras controverse, fiind un detaliu observat chiar de presa ucraineană.

Drapelul României a fost confundat cu cel al Belgiei, deși pe tricou sunt detalii cu privire la meciul de astăzi. Gafa a fost sesizată și de presa din țara vecină, care notează eroarea Federației Ucrainene de Fotbal.

“UAF (n.r. Federația Ucraineană de Fotbal) a publicat o imagine cu echipamentul de joc, înaintea partidei dintre Ucraina și România, iar steagul României arată precum cel al Belgiei.

Vă reamintim că Ucraina joacă în Grupa E la EURO 2024, din care fac parte atât România, cât și Belgia. De asemenea, Ucraina va juca și împotriva Slovaciei”, au scris jurnaliștii de la cotidianul ucrainean Tribuna.

Ucrainenii au greșit drapelul României pe echipamentul oficial / Tribuna UA

Rămâne de văzut dacă ucrainenii mai au timpul suficient pentru a acoperi steagul Belgiei cu cel al naționalei noastre. În orice caz, detaliul minor nu va schimba soarta partidei, urmând că Drăgușin & Co. să tragă tare pentru victorie.

Echipa de start a României cu Ucraina

Echipa națională a României va pleca la drum la EURO cu o formulă aproape de cea utilizată cu Bulgaria. FANATIK anunța în exclusivitate, în urmă cu câteva zile, care va fi echipa folosită de Edi Iordănescu.

România: Fl. Niță – Rațiu, Burcă, Drăgușîn, Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Coman. Rezerve: Moldovan, Târnovanu, Mogoș. Racovițan, Rus, Nedelcearu, Sorescu, Cicâldău, Șut, Olaru, I. Hagi, Mihăilă, Pușcaș, Alibec, Bîrligea. Selecționer: Edward Iordănescu

Însă, a avut loc o schimbare de ultimă oră în garnitura echipei naționale, Coman fiind titularizat de urgență. Valentin Mihăilă nu s-ar simți bine, conform informațiilor exclusive, având febră cu o zi înainte.

Echipa națională va mai avea de jucat două meciuri în grupele competiției, unul împotriva Belgiei, la Koln, pe 22 iunie, de la 22:00. Ultimul meci din grupe va avea loc împotriva Slovaciei, pe 26 iunie, de la ora 19:00, la Frankfurt.

Please follow and like us:
Pin Share