Bogdan Lobonț, mesaj emoționant pentru tricolori înainte de România – Ucraina: „Sunt alături de voi”

Bogdan Lobonț, mesaj emoționant pentru tricolori înainte de România – Ucraina: „Sunt alături de voi”

Bogdan Lobonț, fostul mare portar al naționalei României, s-a adresat tricolorilor înainte de România – Ucraina, meciul ce sa va disputa pe data de 17 iunie, de la ora 16:00, în cadrul grupei E de la Campionatul European din Germania.

Bogdan Lobonț, mesaj pentru jucătorii lui Edi Iordănescu înainte de debutul la EURO 2024

Bogdan Lobonț a fost prezent cu România la Campionatul European din 2008. Fostul portar al României cu 85 de meciuri la națională a ținut să le vorbească „tricolorilor” prin intermediul unui mesaj video.

„Ciao, băieți! Sunt alături de voi. Sunt convins că veți face un turneu final fantastic. Toată energia mea și gândurile bune sunt cu voi! Forța România! Vă îmbrățisez! Cu drag, Pisica”.

Pentru echipa națională, fostul antrenor principal al celor de la Rapid, care a rămas totuși în staff-ul tehnic al clubului din Giulești, a evoluat în 26 de meciuri.

„Pisica” a stat în poartă la Campionatul European din 2008, în meciurile cu Olanda, Franța și Italia. Din păcate, la acea ediție România nu a trecut de grupe.

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de meciul cu Ucraina

România se pregătește pentru partida de debut de la EURO 2024, cu Ucraina, partidă ce se poate dovedi decisiv cu vedere la calificarea tricolorilor din grupe la EURO 2024. Înaintea marelui meci, Edi Iordănescu a avut un mesaj pentru suporterii naționalei.

„Dorința este ca să facem cât mai bine (n.r la EURO 2024), să punem suflet cum am pus și până acum, să prezentăm cea mai bună versiune a noastră și să dăm totul până la final. Sperăm ca acel final să fie cât mai departe de noi.

Cu fiecare zi care a trecut a început să se simtă mai bine (n.r atmosfera de la EURO). E un moment pe care l-am dorit, pe care l-am creat. Ne-am dorit să fim aici și merităm să fim aici. Privim cu bucurie și entuziasm debutul nostru care se apropie”, a declarat selecționerul înaintea meciului cu Ucraina.

Edi Iordănescu ocupă funcția de selecționer al României de doi ani și jumătate, începând cu 26 ianuarie 2022. După un început ratat complet pe banca tricolorilor, el a reușit să redreseze situația și să califice echipa la EURO, menținându-se neînvins în faza grupelor.

Please follow and like us:
Pin Share