România domină atmosfera pe Allianz Arena din Munchen! Câți fani tricolori sunt la meci. Foto

România domină atmosfera pe Allianz Arena din Munchen! Câți fani tricolori sunt la meci. Foto

România joacă în primul meci de la Euro 2024 cu Ucraina pe Allianz Arena din Munchen. Orașul bavarez a fost luat cu asalt de fanii români în ultimele două zile, iar pe stadion este o adevărată mare galbenă.

România domină atmosfera pe Allianz Arena din Munchen!

În tribune, fanii români au tranșat net duelul cu ucrainenii. Sunt aproximativ 30.000 de suporteri tricolori în tribunele Allianz Arena, care au creat încă din primul minut un adevărat vacarm.

Imnul a fost un moment emoționant, fiind cântat de jucătorii României împreună cu marea de fani. Apoi, suporterii noștri au dominat autoritar fondul sonor, primind cu urale fiecare posesie a echipei noastre.

Sunt multe personalități importante la Munchen. Premierul Marcel Ciolacu urmărește partida alături de președintele FRF, Răzvan Burleanu, de la tribuna oficială a stadionului din Munchen.

Marea galbenă de pe Allianz Arena

Explozie de bucurie după golul lui Stanciu

Patronul Rapidului, Dan Șucu, a venit alături de familie pentru a urmări confruntarea. Multe alte vedete din showbiz și televiziune au făcut deplasarea pentru meciul inaugural al României la Euro 2024.

Primul gol marcat de România la Euro 2024 a venit de la Nicu Stanciu, în minutul 29. Bomba în vinclu a căpitanului României a declanșat o explozie de bucurie pe Allianz Arena. Fanii au cântat minute în șir după reușita tricolorului.

Explozie de bucurie după golul lui Stanciu

Valuri mexicane în finalul primei reprize

România a început excelent partida. Chiar dacă posesia a fost a Ucrainei în prima parte, “tricolorii” lui Edi Iordănescu s-au apărat exact și au contraatacat rapid prin Man, Coman și Drăguș.

Nicu Stanciu a avut șansa dublei în finalul primei părți. La 10 minute după gol, Nicu Stanciu a lovit bara din corner, iar fanii României și-au pus mâinile în cap după această nouă ocazie mare a “tricolorilor”.

Finalul primei părți a fost trăit în picioare de suporterii României. Au fost zeci de steaguri “tricolore” fluturate pe Allianz Arena, iar în minutul 45, fanii noștri au dat drumul valurilor mexicane.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

Please follow and like us:
Pin Share