Răzvan Marin a rămas fără cuvinte după victoria de poveste cu Ucraina: „Mi se zbrâlește și acum pielea pe mine”

Răzvan Marin a rămas fără cuvinte după victoria de poveste cu Ucraina: „Mi se zbrâlește și acum pielea pe mine”

Răzvan Marin (28 de ani) a marcat golul 2 al României în victoria de poveste cu Ucraina, scor 3-0, din prima etapă a Grupei E, de la EURO 2024. La finalul meciului, mijlocașul lui Cagliari a rămas fără cuvinte.

Răzvan Marin, după ce a marcat în România – Ucraina 3-0: „De abia mai vorbesc”

Răzvan Marin a strălucit la selecția cu numărul 57 pentru echipa națională a României. Mijlocașul central a marcat golul de 2-0 în minutul 53 al meciului cu Ucraina și a ajuns la cota 5 în tricoul primei reprezentative.

Răzvan Marin a găsit cu privirea un culoar și a șutat în forță spre poarta lui Andrii Lunin, goalkeeperul lui Real Madrid, care nu a mai putut apăra execuția mijlocașului român, care a atins 100 km/h!

„De abia mai vorbesc. Suntem foarte fericitiți. Ne bucurăm că am făcut un meci extraordinar și că am reușit să bucurăm milioane de români. Mi se zbârlește și acum pielea pe mine.

Am spus-o și după ultimele rezultate, când lumea era sceptică, că în meciurile oficiale vom arăta altfel”, a declarat Răzvan Marin, după România – Ucraina 3-0, la PRO TV.

„E greu să descriu ce am simțit cu toții”

România este prima națională de la EURO 2024 care câștigă un meci în ciuda faptului că nu era favorită la casele de pariuri și prima națională care se impune în ciuda faptului că pierde posesia. 66% – 34% a fost pentru Ucraina la acest capitol.

„E greu să descriu în cuvinte. E greu să descriu ce am simțit cu toții. Demonstrează ce grup unit suntem. Doar împreună putem face lucruri frumoase. Eu vreau să o luăm pas cu pas.

Următorul meci e cel cu Belgia, astăzi am reușit să câștigăm, vom vedea la meciurile următoare cum vor decurge lucrurile. A fost mai frumos golul lui Nicu, a fost o execuție extraordinară”, a adăugat mijlocașul lui Cagliari.

Pentru România, victoria cu Ucraina este doar începutul la EURO 2024. În etapa a 2-a din Grupa E, „tricolorii” urmează să întâlnească cel mai puternic adversar din grupă. Belgia – România e programat sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00, la Koln.

Please follow and like us:
Pin Share