Un tricolor din naționala României i-a dat un SMS fabulos lui Șumudică în direct la Fanatik! Antrenorul, în lacrimi!

Un tricolor din naționala României i-a dat un SMS fabulos lui Șumudică în direct la Fanatik! Antrenorul, în lacrimi!

Marius Șumudică a fost invitatul special al lui Horia Ivanovici la emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea a succedat meciul naționalei României de la EURO 2024, scor 3-0 cu Ucraina.

Mesaj emoționant din partea unui „tricolor“

Un mesaj surpriză a sosit pe telefonul lui Marius Șumudică, chiar în momentul în care se afla la emisiune. Mesajul a fost din partea unui jucător la naționalei, care a fost parte activă a victoriei cu Ucraina.

Denis Drăguș i-a transmis un mesaj lui Marius Șumudică imediat după victoria zdrobitoare cu vecinii nord-estici. Atacantul a și marcat golul trei al victoriei spulberatoare, iar apoi nu l-a uitat pe fostul antrenor.

„Vrei să ți-l citesc? ‘Vă iubesc, dacă nu sunteți viața mea.. Vă iubesc cel mai mult. Vă datorez mare parte din tot ceea ce mi se întâmplă acum. Vă iubesc, vă mulțumesc’“, a fost mesajul primit de Marius Șumudică, în exclusivitate.

Mesajul l-a făcut pe tehnician să lăcrimeze, întrucât atacantul i-a mulțumit pentru sprijinul oferit în carieră. Rămâne de văzut dacă Drăguș va rămâne alegerea lui Iordănescu și pentru derby-ul cu Belgia.

Denis Drăguș, titularizare surpriză

Denis Drăguș a fost o posibilă surpriză pentru fanii naționalei, care se așteptau să-i vadă pe Alibec sau Pușcaș. Atacantul le-a luat fața celor doi contracandidați pe post și l-a răsplătit pe Iordănescu.

Dennis Man a pornit o acțiune fulger în careul ucrainenilor, a depășit defensivă vecinilor, apoi i-a păsat lui Drăguș. Aflat singur în fața porții, golul a fost doar o formalitate pentru atacantul lui Gaziantep.

De altfel, el a stabilit și scorul final al partidei, după ce Nicușor Stanciu a deschis balul „tricolor“. Bomba trimisă de mijlocaș în poarta lui Lunin a învolburat tribunele, care au cântat tot meciul.

Răzvan Marin a dublat avantajul echipei naționale în minutul 57, după ce Man a bâlbâit o minge la 22 de metri. Fiul lui Petre Marin a șutat din prima, trimițând o torpilă pe jos în poarta unui Lunin amețit.

Denis Dragus, MESAJUL care L-A FACUT pe Marius Sumudica SA LACRIMEZE la FANATIK

Please follow and like us:
Pin Share