Florin Manea, critic față de transferul făcut de Șumudică la Rapid: “Ai dat 700.000 de euro pe el și are o pasă”

Florin Manea, critic față de transferul făcut de Șumudică la Rapid: “Ai dat 700.000 de euro pe el și are o pasă”

Rapid a bifat al doilea meci fără victorie în Giulești sub comanda lui Marius Șumudică (0-0 cu Oțelul Galați). Antrenorul echipei bucureștene a fost criticat de Florin Manea pentru unul dintre transferurile făcute.

Florin Manea, critic față de transferul făcut de Șumudică

Rapid a fost una dintre echipele foarte active pe piața de transferuri din vara acestui an. Giuleștenii au adus mai mulți jucători, în special odată cu venirea pe banca tehnică a lui Marius Șumudică.

Florin Manea a intervenit în direct la FANATIK SUPERLIGA a doua zi după meciul Rapidului. Agentul de jucători l-a pus la punct pe Șumudică pentru unul dintre jucătorii aduși de acesta.

„Mie nu îmi place așa mult acel norvegian care a venit (Tobias Christensen nr.). Mi se pare că la suma care s-a plătit pe el… enorm, pentru 700.000 să nu vezi nimic…

A avut o pasă, dar pentru suma asta e puțin. Mai are timp, vreo 2, 3 ani până își revine. Trebuie să îl lăsăm… Nu știu dacă te așteaptă cineva.

Deja ai 3 meciuri cu o singură pasă, mai ales într-un campionat cum e România, nu vorbim de Anglia, Italia, vorbim de un campionat cu mult sub nivelul celor 5 mari.

Mi-am adus aminte când a venit Spadacio la Rapid. Avea 3 goluri toată cariera lui, în România a dat 17 în primul sezon”, a spus Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA.

Ce spunea Christensen în momentul prezentării sale la Rapid

Dan Șucu a plătit nu mai puțin de 700 de mii de euro echipei maghiare Fehérvár pentru Tobias Christensen. Mijlocașul ofensiv este primul norvegian din istoria Rapidului.

La prezentarea sa oficială, fotbalistul spunea că: „Am simțit că am fost dorit la Rapid. A fost un amestec de mai multe lucruri și acum sunt bucuros să fiu aici.

Sper să ajut să ducem Rapidul acolo unde îi este locul, în vârful clasamentului. Îmi doresc să fac tot ce pot”, spunea Tobias Christensen la începutul lunii septembrie.

Florin Manea, total neimpresionat de jucătorul adus de Șumudică

Please follow and like us:
Pin Share